Nyt on ollut tottistelut aika vähissä tällä viikolla. Juoksun takia ja kiireitäkin on ollut. Paikkamakuuta ollaan kuitenkin otettu, jos ei ulkona, niin kotona ainakin. Kotona L pysyy loistavasti, ei mitään ongelmaa. Ulkonakin hyvin, ainakin jos ei oo häiriötä. Palkataan aina hyvin ja leikki loppuun.

Eilen oltiin Katin & Ritun ja Marjon & Essin kanssa Petikossa paikkamakuutreeneissä ja kävelyllä. Paikkamakuu meni hyvin häiriöstä huolimatta! Tosi huojentavaa. Tein kolme toistoa. Ensin kävelin ehkä 15 askeleen päähän. Kati ja Ritu tekivät vähän tottista. Lili oli muuten tosi mallikkaasti, mutta vähän häntä alkoi heilua, kun Kati palkkasi Ritun lelulla. Iso palkka eli iltasafkasta osa. Toinen toisto oli ihan lyhyt ja mä olin lähellä. Marjo otti Essillä luoksetulon, L ei reagoinut. Kolmas toisto taas kauemmas ja pitemmäksi aikaa. Hyvin meni jälleen! Tosi hieno homma. Lopuksi mentiin n. 5 km:n kävelylenkille remmeissä ja L käveli tosi kivasti.

Eilen ja tänään kävin Lilin kanssa juoksulenkillä (ei crossireleillä vaan ilman). Hyvin meni taas.

Juoksu siis jatkuu, yllätys yllätys. Vuotoa kesti noin 10 päivää (su-ke), mikä musta tuntui aika pitkältä. Lili ei kyllä muuten ole vaikuttanut mitenkään erilaiselta, pessyt tietysti itseään kovasti ja merkkaillut ja haistellut lenkeillä normaalia enemmän. Niin ja karva lähtee! Karvanlähtö on alkanut suurin piirtein samaan aikaan, kun juoksukin.

Leena