Juoksua taas aamulla, sunnuntaisista mässäilyistä huolimatta jaksoi kohtuullisesti. Tuli kuitenkin vettä taivaalta, joten mentiin tylsästi Kehän viertä rekut remmissä. On se kyllä varmaan pirun tylsää koirille kun vertaa normimeininkiin Painiityssä.

 

Illalla mentiin Ramon kanssa Uusmäkeen ottamaan vähän tokotreeniä, pitkästä aikaa järkevä suunnitelma eikä kiirettä mihinkään. Ekaksi aidalla hyppy+istu koko liike. Meni kerrasta oikein, loistomimmi! Otin vielä perään pari pelkkää istu-käskyä, toimii.

 

Sitten paikkamakuu. Tein tarkoituksella näin, vaikka kiekkoja oli aikas paljon. Liian usein (=käytännössä aina viime aikoina) oon tehnyt paikkamakuun vasta loppuun, jolloin kiekat on laskeneet ko. liikkeeseen sopiviksi. Hyvin kuitenkin meni. Olin selkä koiraan, ehkä 20 askeleen päässä. Kentälle tuli vielä samaan aikaan sattumalta isä ja poika juoksentelemaan ja nainen ja koira kentän laidalle katselemaan. Pienen murahduksen taisi R päästää sakemannille mutta jätti siihen. Aika oli ehkä pari minuuttia.

 

Sitten oikeita hommia. Aluksi ihan lyhyitä seuruita, perusasentoja ja käännöksiä namppapalkalla. Kun kiekkoja on, peppu meinaa vähän aueta. Saatiin kuitenkin onnistumisia, joihin sain suht hyvin jätettyä enkä jäänyt pahasti hinkkaamaan… Sitten liikkeestä istumisia, nää on kyllä mielestäni oikein nopeita.

 

Olin laittanut ruudun ja merkin valmiiksi. Tehtiin ensin vähän merkkiä muutama, sitten ruutua pari. Unohdin näköjään tehdä yhdistetyn. No joo. Merkki oli OK, sitähän on tehty tosi vähän ja ei pitkään aikaan ollenkaan. Ruutu on hyvin muistissa, meni täpöllä, pallopalkka. Merkkiinkin otin nyt naksun ja pallopalkan.

 

Luoksetulon pyssäystä seisomaan. Tää menee pallon kanssa pääosin hyvin, mutta kun kokeilin kerran ilman palloa kädessä, meni melkein läpijuoksuksi. Eli vaatii toistoja paljon. Mutta vähänpä ollaan tuotakin tehty. Vähän kaukoja. Ja tässä tuli hinkkausstiplu meikäläiseltä: jäin hinkkaamaan perusasennosta maahanmenoa, hyi mua. No, kaukot sinänsä meni läheltä varsin hyvin. Niitäkin pitäisi vaan tehdä ja tehdä ja tehdä.

 

Sitten vielä taidettiin tehdä ohjattua pitkästä aikaa. Vein reunoille kapulat ja keskelle pienen kupin hämyksi. Sitten tehtiin pari merkkiä taas ja lähetin siitä kerran oikealle, kerran vasemmalle. Hyvin meni, tosin yhden kerran, kun olin lähettämässä merkille muutaman metrin päästä, karkasi kapulalle.

 

Sitten vielä taidettiin tehdä vähän seuruuta pallopalkalla ja leikittiin. Kivaa oli ja Raaraa oli taitava!

 

Ennen kotiin lähtöä käytiin vielä metsän puolella ottamassa paukkutreeni. Koira makuussa, nampat takana, pari paukkua. Oli hievahtamatta, hyvähyvä.

 

Sitten vielä ihan illalla Lilin kanssa temppuja ja Ramon kanssa samoja perusjumppia kuin eilen eli liikkeestä maa ja seiso ja vähän perusasentoja.

1247510810_img-d41d8cd98f00b204e9800998e