Kattilajärvellä hakua ja esineitä molemmille. Tosi lämmin, varmaan + 8, treenien loppuvaiheessa tuulta jonkin verran. Esineiden ajan satoi aika kovasti.

 

Ramolle ensin ”makkararinkiä”, jonka jälkeen Lili radalle. Kaksi hajunhakua. Hirveästi oli taas intoa ja hienosti teki hommia. Ukot oli 50:ssä, josta haettiin isolla kaarella haju. Palattiin keskilinjalle ja siitä lähetys. Ekalla ei tehnyt ihan luotisuoraan, vaan kiersi kallion takia mutkan mutta määrätietoisesti meni ukolle eli maastoa voi syyttää tuosta ei-suorasta pistosta. Tokalla sitten ukko oli roskisumpparissa, jonne tosi hieno suora pisto eikä umpparissa mitään ihmeellistä. Hyvä Lili :-)

 

Sitten Ramo radalle. Ukot etukulmista vähän eteenpäin eli suht hyvän kokoiset laatikot. Vasuriin upposi siistin suoran piston, etsiskeli hetken kulman luona ja eteni sitten hienosti sivulinjaa ja löysi Tiinan. Parisenkymmentä haukkua. Oikealla Anu pressun alla, hieno pisto tännekin ja eteni ripeästi. Reilu 40 haukkua, pätki tässä selvästi kun lähestyin. Vikalle sitten Tiina oli esillä ja kirmaisi umppariin. Olin itse vähän suunnitellut tämän hölmösti ja R teki taaksepäin viistosti piston siihen, missä oli Tiinan viimeksi nähnyt. Kutsuin pois ja uusi lähetys. Vähän teki takaa töitä nytkin, mutta upposi hyvin ja löysi Tiinan. Umppari ei ollut hätkäyttänyt yhtään ja oli varman oloinen piiloilla. Vikalla lyhyt haukku (15?).

 

Sitten vaihdettiin vähän paikkaa KJII:lle ja tallattiin ruutu. Lilille neljä esinettä: takakulmat ja keskellä ihan ruudun edessä ja keskiosassa molemmat puiden takana. Tarkoitus oli nostattaa kaikki neljä mutta vikan löytämisessä kesti niin kauan, että jätin kolmeen. Ekat kaksi löysi tosi nopeasti takakulmista, mutta keskiesineet oli taas vaikeat. Nippanappa olisi mennyt 5 min sisään ehkä. Hyvää kuitenkin: lähti täpöllä joka lähetyksellä ja teki duunia hyvin.

 

Ramon treenissä sama suunnitelma, sama esinemäärä samoissa paikoissa ja sama lopputulos. Pari ekaa löytyi nopeasti ja vikaa joutui etsimään pitkään. Aikaa meni varmaan vähän yli 5 min. Hyvin teki Ramokin hommia koko ajan ja onneksi vikakin sitten löytyi.

 

Ens kerralla: keski- ja lähiesineitä molemmille. Nyt takakulmaesineet löytyivät helposti mutta keskiesineet haastavampia.

 

Ennen kotiin lähtöä vielä paukuteltiin molempien etsiessä namppoja yhtä aikaa.