Käytiin tänään Histassa jäljellä ja lenkillä. Tein heti alkuunsa Lilille gepsin mukaan 460 m pitkän jäljen. Seitsemän keppiä, kolme suoraa kulmaa. Satoi tosi rankasti just ennen kuin tultiin paikalle, joten maa oli märkä. Maasto oli vaihtelevaa. Aika pitkää varvikkoa ajoittain ja vähän suomaista jopa paikoin.

Lili teki tosi hienoa työtä! Simo lähetti sen viistosti janalta ja L löysi jäljen hienosti ja lähti heti oikeaan suuntaan. Alussa meinasi haahuta vähän mutta Simo toppasi etenemisen heti, jos nokka nousi maasta. Ei sitten alun hörhöilyn jälkeen enää edes juuri nokka noussutkaan. Olisko ollut neljäs keppi, joka jäi nostamatta, muuta nousi tosi hienosti, mm. yksi, jota pidin aika vaikeena, kun oli tosi pitkä varvikko siinä kohdassa. Olin merkannut kepit ja kulmat, muuten ei. Kulmissa L teki tarkastuksen tosi suuntaan, mutta aika nopeesti kääntyi oikeaan suuntaan.

Tosi hienoa työtä Lililtä! Loi uskoa taas tähän hommaan, kun ennen tätä on useempi jälki mennyt vähän plörinäksi. Täytyy nyt vaan saada niitä vieraita jälkiä. Simo myös totesi, että ohjauksella on tosi iso merkitys; Lilin kanssa pitää olla tarkka, ettei se saa haahuta yhtään = homma seis heti, kun nokka nousee tai L muuten hörhöilee.

***

Jäljen jälkeen normaali pikkulekki, Ramona mukana. Simo teki muuten Ramonalle pienen makkararuudun, etsi hienosti nameja, väsähti tosin välillä ja lepäsi hetken :-)

Simon sisko Jenni kävi perheineen kylässä. Jennillä & Petskulla on 1,5 v kaksoset, jotka oli pennusta aika innoissaan. Ramona tosin väsyi aika nopsasti, kun tultiin just lenkiltä ennen vieraita. Kaksoset hihkuivat innoissaan Lilin häkissä, mahtuivat molemmat sinne yhtä aikaa. Lupasin Jennille, että saavat lainata häkkiä joskus, jos tarvetta tulee :-)

Leena