Lili eka hommissa. Mitäs tehtiinkään... Eri mittaisi seuruupätkiä, patukkapalkka. Liikkeestä istumista, jossa tarjosi pariin otteeseen seisomista. Hinkkailtiin näitä ja sujuihan se. Seisominen nyt hetkeksi jäihin ja tehdään vaan istu ja maata.

Noudot Titon kapulalla, jossa paksumpi keskiosa kuin mikä omassa kapulassa. Vieras kapula ei haitannut yhtään. Kaikki noudot menivät hyvin, parissa luovutuksessa vähän vino asento. Noita vinosta tulevia luovutuksia pitäisi tosiaan treenailla mutta en nyt ota niistä mitään ressiä.

Eteenmeno. Ekalla ei taaskaan mennyt maahan. Otettiin sitten pari uudestaan, nyt meni vauhdilla maahan eikä eteenjuoksuvauhti juuri kärsinyt parista toistosta. Hinkkaillaan tätä ennen koetta ja sitten koepäivänä täytyy ottaa kentällä ennen koetta pari muistutusta.

Makuu oman tekemisen jälkeen sillä aikaa kun Soile ja Tito treenasivat. Oikein hyvin meni. Paukut lopuksi erikseen. Just ennen paukkuja viereisen koirapuiston koirat kävivät vähän haukkumassa meitä aidan takana ja Lilin piti vähän vahtia. Oli tähän jälkeen vähän kiekoilla ja makuuseen laittamisessa vähän piippausta. Niinpä jäin paukkujen ajaksi vähän lähemmäs ja olin kasvot koiraan päin. Paukuissa vähän kaula piteni, kahden paukun jälkeen menin palkkaamaan ja palkatessa Soile ampui vielä pari. Ei sinänsä mitään ongelmaa. Täytyy vaan katsoa, että L ei käy kiekoilla ampumisella. Ja täytyy toivoa, että kokeen tottis menee siten, että ehditään vähän purkaa pahimmat kiekat ennen makuuta.

Sitten Rampe, jolle eka paukut. Koira makuussa, syötin namppaa, pari paukkua näin. Sitten vielä pari puuhatessa, hyvin meni tämäkin. Välissä käytiin tekemässä esineet, jotta saatiin pahimmat virrat vähän alemmas. Seuraamista, eri pituisia, askeleesta parista, pariinkymmeneen. Oikein hyvin meni. Paikkamakuu, olisko ollut noin minuutin, ei ongelmia. Liikkeestä seisomista, menee aika jees. Varmuutta tähän vaan lisää, ei olla taidettu hetkeen tätä tehdäkään. Eteenmeno sapuskapurkille, hyvin meni. Luoksetulo lentävään palloon, täysillä tuli koissulainen. Leikittiin myös pariin otteeseen, ekaksi juuttipatukalla, kauheen hauskaa. Lopuksi tennaripelaamista, oikein hauskaa koissun mielestä tämäkin. Meistä tulee koko ajan parempia leikkijöitä :-)

Sitten vielä molempien kanssa lenkki Luukissa, vitsi että oli kiva kesäilta vaikkakin vähän koleahko. Koissujen leikkiä niin hauska kattella. Nyt vähän erilaista leikkiä kuin tähän asti: R jahtaa Liliä, mikä on paljon kivempaa, kun R osaa olla hiljaa. Ja Lili nauttii täysin seimauksin, kun toinen jahtaa :-)