Loppuviikosta lenkkeilyä, sienestystä ja vähän tottistakin. To käytiin aamulla pitkästä aikaa juoksemassa Uusiksessa. Alku kulki hyvin, sitten alkoi hyydyttää. Juoksin kuitenkin koko matkan, pidin sykkeen alhaalla, mutta silti tauon kyllä huomasi. Typerä typerä flunssa, joka veit voimat…

Pe ja la tottista, pe Perkkaalla ja la Luukissa. Molempina Ramolla vähän vaisua menoa. Pe ei ollut ihan terävää tekemistä ja R otti Pauliinasta ja Urhosta kummasti häiriötä, mitä se ei kyllä juuri ikinä tee. Keskittymisen puutetta? Tehtiin aika lyhyt pätkä. Urhon kanssa ilmoittautumiset ym. kopeloinnit, sen jälkeen vein R:n makuuseen. Tehtiin suht pitkä makuu, hyvin oli. Sitten vähän seuruuta (tässä otti häikät Urkista), hlöryhmässä käytiin, sitten liikkeestä istu, joka oli korrekti, mutta vähän ripeämpi pitäisi olla.

La oli parempi mutta silti huomasin pienen löysyyden tekemisessä. Mikäköhän…? Leikittiin ja tehtiin estenoudot (80 cm ja A) Huldan patukalla. Nää oli hyvät, tosin hyppyesteellä vähän kolautti takaisin tullessa. Parkkiksella vielä Lauran mies kopeloi Ramon ja ajeli autolla meidän ohitse pariin kertaan, hyvin sujui.

Simo kävi la Lilin, Harrin & Epun kanssa sienessä. R ei päässyt mukaan, Simo halusi treenata sieniä Lilin kanssa. Lili the Sienikoira -projekti siis etenee, se on muutamia kertoja jo ilmaissut täysin itsenäisesti, yleensä mustia torvisieniä, jotka ilmeisesti myös koiran mielestä tuoksuu vahvimmilta. Myös su koko kööri meikäläistä lukuun ottamatta suuntasi sieneen, tällä kertaa Siikajärvelle. Itse toimin myyntitykkinä kirpparilla, jonka jälkeen käytiin Marjon & Remun kanssa ottamassa pikkutreeni Petikossa. Kentälle ei päästy, joten oltiin parkkiksella. R:n kanssa vaan leikkiä ja eteenmeno. Vaisuhkoa edelleen :-(

Haukutuksia Ramolle pe ja su. Teltta hämynä mukana, suht hyvin haukkunut, eikä teltta ole enää häirinnyt juurikaan.

R on ollut nyt myös lenkillä ei-ihan-oma-itsensä. Saattaa kävellä jonkin matkaa rauhallisesti vieressä, mikä sinänsä ei ole lainkaan huono asia, mutta ei Ärrän tapaista. Ja kotona lähinnä makaa patjallaan. Kotonahan tuo on aina rauhallinen mutta nyt mielestäni omituisen. Hormonitko vaivaa vai mikä? Valeraskaudesta ei voi olla vielä kyse, juoksu loppui vasta äskettäin. Täytyy nyt seurata tilannetta ja viedä lekuriin, jos ei normalisoidu. Tylsä juttu tietysti sekin, jos hormonit vaikuttaa noin.