Ja taas tottista molemmille. Itse kävin Rampen kanssa päivällä ihanassa melkein-pakkasta säässä ja auringonpaisteessa pallokentällä. R:n meininki on tosi jees tällä hetkellä. Intoa on tosi reilusti mutta pakka pysyy kasassa noin pääsääntöisesti. Pitää olla tarkkana, ettei virtaa ole tietyissä liikkeissä liikaa.

Eka paikkamakuu, reilu 2 min. Muuten hyvä, mutta lähipuussa rellesti orava, jota oli pariin otteeseen vähän seurattava. Makuussa sinänsä ei oo ongelmaa, R ei oo ainakaan toistaiseksi näyttänyt sillä tavalla levottomalta, että olisi nousemassa. Välillä pää pyörii ja joku inahdus silloin tällöin, jos virtaa on liikaa.

Laitoin eka ruudun valmiiksi. Tehtiin ohjattua. Ei olla pitkään aikaan tehtykään. Otin merkin mukaan touhuun. Merkkiä tehty tätä ennen kerran kotona - ja neitokainen muisti heti, mistä on kyse. Välillä kyllä hämmästyttää. Vein laitoihin kapulat ja keskellä "hämäyskupin". Sitten koissu merkille ja siitä lähetys. Kolme toistoa taidettiin tehdä, kaikilla lähti oikealle kapulalle nappasi sen ja toi vauhdilla. Jatketaan näitä.

Sitten ruutu, tehtiin pari toistoa, eka vähän lähempää ja toinen jo melko kaukaa. Molemmat hienosti, tokalla tosin lähtöhaukku. Niihin täytyy nyt kiinnittää huomioita, pari kertaa on aiemminkin tainnut tulla. Edestä perusasentoon siirtymisiä ja seuraamisia tehtiin myös. Pepputreeniä ja muuta perusasentokikkailua - minkä seurauksena ehkä muutama oikein hyvältä tuntunut oikealle käännös seuruussa. Askeleita oikealle, oikein jees. Taaksepäin askeleet/peruuttaminen pitäisi R:lle vähitellen opettaa.

Liikkeestä maahanmenoa ja istumista myös. Maahanmenot hyviä, istumisessa meni jossakin vaiheessa seisominen sekaisin, ovat kyllä pääsääntöisesti ripeitä. Mietin vähän, että pitäisikö ottaa avut mukaan noihin istumiseen ja seisomiseen, funtsitaan.

Lopuksi luoksetuloja ensin parin askeleen päästä ja sitten pari pitkällä matkalla, koira eteen. Ekalla törmäsi KOVAA, toka oli hyvä. Loppuun vielä yksi ilman eteentuloa ja pallon perään. Palloleikkiä muutoinkin ennen lenkille lähtemistä.

Lilin kanssa kävin myös vähän erikseen. Lähinnä luoksetulon stoppeja seisomaan ja maahan, olivat hienoja! Heti ihan eri meininki kun Rampe ei ollut mukana. Täytyypä nyt ottaa oikeesti Lilin kanssa tokosessio pian, tuli ihan into taas tehdä sen kanssa. Viikonloppuna voisin tehdä niin, että otan la toisen Purinalle ja su toisen Agitokolaan = erikseen, jotta ei Lili vedä kiekkoja Rampesta.

Simppa ja Lili samoin treenailivat vähän illalla. Katotaan, tuleeko raporttia ;-)