Maria&Gertsua treffattiin pitkästä aikaa tänään, kiva oli nähdä! Suolle tiemme vei ja sielläpä olikin ruuhka. Yleensä siellä ei törmää juuri kehenkään, tällä kertaa sitten useisiin koirailijoihin ja sitäkin useampiin suunnistajiin – iltarastit siis. Eipä kolmikko juuri metsässä kartta kädessä koikkelehtijoista välittänyt. Lenkin loppuvaiheilla ammuin kolme kutia, L&R olivat makuussa vieretysten, hyvin sujui.

 

Lenkin jälkeen Uusiksen pallokentällä tehokkaat tottistelut Rampen kanssa. Lilpe-pieni joutui tyytymään autossa haukkumiseen, kun ei aika riittänyt molempien treenaamiseen tänään :( Vein aluksi pari em-palkkaa kentän päähän, Rampe ehkä näki tämän autosta, ehkä ei.

Ekaksi peruasentoja eri kulmista. Parit ekat vähän vinot, sen jälkeen skarppasi tosi hyvin. Kaikki varsin nopeita ja hyvällä ilmeellä. Eri pituisia seuruita, tässäkin hyvä fiilis. Liikkeestä istu, joka aluksi meni seisomiseksi, joten hinkkailtiin näitä. Liikkeestä maa oli varsin hyvä ja nopeutui entisestään kun tehtiin parit toistot. Hienoa Är!

 

Sitten patukkanouto ja pari tasamaanoutoa uudella kapulalla. Oikein hyviä olivat, tosin itse olin liian reunassa kenttää enkä päässyt tarpeeksi kovaa ja pitkälle karkuun… Lopuksi ne eteenmeno X 2. Oikein hyvät molemmilla kerroilla. Ei juuri edes keulinut ekalla, vaikka tiesi homman nimen selvästi. Tokalla pieni ääni seuruun alussa, hyvä palkka livenä nähtynä liiaksi takaraivossa selvästi. Hyvä treeni :)

 

Meillä alkaa huomenna (onneksi vain pienehkö) parvekeremppa, jonka takia ukkoja varmaan liikkuu parvekkeen lähellä rakennustelineillä ja tietysti meidän parvekkeellakin, kun remppa siihen asti ehtii. Täytyy kysellä ukoilta, että nostaako meidän tyttöset pahasti älämölöä tunkeilijoista. Veikkaanpa, että vastaus on myönteinen…