Viikonloppuna viestiä molemmille molempina päivinä. La käytiin Siikajärvellä ja otettiin molemmilla yhtä aikaa ihan lyhyellä matkalla. Muuten hyvä, mutta Ramo vähän nihkeesti lähti multa Simolle. Ja molemmat vähän mökäsivät kun toinen pääsi juoksemaan.

Su mentiin Äijänsuolle ja otettiin erikseen molemmille viestiä. Eka lämmittelylenkki ja sitten L autoon ja R hommiin. Melko lyhyellä pätkällä juoksutettiin ja hyvin juoksi. Nyt ei ollut vaikeuksia lähtemisessä kummassakaan päässä. Sitten Lili, mä siirryin B:lle Lilin kanssa. Eka etäisyys oli ehkä 170 m, siirryin 50 m, seuraavaksi taas 50 m. Sitten vielä siirryttiin yhdessä reilu 50 m ja edestakaisin lähetys. Juoksutettiin siis B->A->B->A->B->A->B. Loppuetäisyys oli ehkä reilu 350 m. Hyvin juoksi kaikki pätkät. Odotusajat pidettiin varsin lyhyinä, tavoitteena saada onnistunut juoksutus pitkästä aikaa ja vähitellen alkaa nyt tuota etäisyyttä kasvattaa.

Tehtiin vielä yhteislenkki päälle ja lopuksi Rampen haukutus, Simo ukkona siis. Simo ei ollut pitkään aikaan tuota haukuttanutkaan, mutta hyvin se sujui. Sarjat: aloitus, reilu 20, melkein 40, 10. Simppa kiinnitti siihen huomiota, että Ramo odottaa palkkaa heti, kun ukko vähän liikahtaa. Tähän täytyy kiinnittää huomiota. Mun pitää myös alkaa tehdä sitä, että haukuttaessa liikun itse aluksi vaikka paikallani ja sitten vähitellen koiraa kohti.

Molempina päivinä myös paukuteltiin koissuille. Hyvin tuo kyllä on viime aikoina mennyt, eivät reagoi kyllä mitenkään. Paukutellaan kuitenkin säännöllisesti, jotta pysyykin reaktiot loitolla.

La käytiin myös Lily'sissä vähän agittamassa. Meinasin ensin, että Rampen kanssa jätetään väliin, mutta Lily'sin Johannalta saatiin sitten lupa mennä treenaamaan. Tehtiin keppejä, puomia, aitoja, A:ta, putkea. Olin ite niin nälissäni treeneissä, että olin vähän puolitehoisena mukana. Tosi fiksua... Rampe veti suht hienosti, ehkä vähän normaalia rauhallisempaa menoa. Lili sen sijaan kävi varsin kiekoilla, sillä selvää edistystä kepeillä. Lilille tulee haasteeksi opettaa A:n ylösmenokontakti, sillä on niin luissa ja ytimissä pk-A, jolle se ponkaisee aina mahdollisimman lujaa ja korkeelle...