Koissut pääsivät vielä ulkohommiinkin eli Simpan kanssa jäljelle. Ja vieläpä esineetkin perään, wau.

Taas Lili melko kiekoilla ennen jäljelle menoa, mutta rauhottui kuitenkin ihan ok. Ottivat janatreeniä ”muistin” avulla. Eli kävelivät L kanssa jäljelle, siten että L sai juuri jäljestä kiinni. Sitten palasivat n. 15 m takaisin (kohtisuoraan jäljeltä katsottaessa) ja lähetys janalle. L ei heti tätä tajunnut vaan alkoi etsiä jälkeä lähetyskohdasta. Käytiin uudelleen jäljellä ja palattiin lähetyspisteelle (n. 10 m) jäljestä. Nyt L lähti hyvin eteen ja nosti jäljen melko hyvin. Vielä olisi voinut rauhallisemmin toimia. S meinasi, että laittaa purkkeja janalle, jotta tulee selvemmäksi eteneminen kohti jälkeä ja rauhottuminen jäljen alkuun. S lupasi raportoida, että miten homma lähtee toimimaan :-)

Jäljestus oli hieman siksakkaavaa koko jäljen. Kepit kyllä nousivat, mutta ei aivan viimekertaista tasoa. Tien ylitys osoittautui tällä kertaa haasteelliseksi, siinä jouduttiin pyörimään jonkin aikaa. Tienylitykset siis treenilistalle. Lili kiersi takaisin jäljelle tieltä ja sitten ylitys sujui hyvin. Tämän jälkeen painoivat loppujäljen ryteikössä, mutta L jäljesti hyvin ja kepit nousivat hyvin kaatuneitten risujen seasta. Se näyttää olevan melko hyvin nyt Lilillä haskassa.

Rampe oli tällä kertaa aika kuutamolla jäljestä. R ei ollut jäljellä ollutkaan moneen viikkoon. Jäljen nosti ihan ok (vähän pitkäksi mutta korjasi takaisin) ja aluksi meni ihan nätisti n. 20 m. Sitten alkoi nenä nousta ja välillä neiti jäi ihmettelemään hajuja sammaltuppoihin. Loppua kohden jäljestys kuitenkin parani selvästi ja viimeinen kepinväli oli todella tarkkaa ja hyvää. Maasto sammalinen, joten viimeisellä välillä näki osan jalanjäljistä ja sen pätkän R:n meno oli tosi tarkkaa. Muutenkin kaikki kepit kyllä nousivat hyvin, mutta vähän tuntui siltä, ettei neiti ollut ihan varma että mitä tässä ollaan tekemässä. Näillä treenimäärillä kyllä tosi hyvä suoritus. R on hyvä jäljellä, pitäisi vaan ehtiä treenaamaan useammin.

Esineruutu oli mallisuoritus molemmilta. L haki kaksi esinettä. Toisen keskeltä ja toisen takakulmasta. Lähti hyvin ja eka esine tuli varmaan 10 sekunnissa. Toista joutui sitten hieman kauemmin hakemaan, mutta ei siihenkään mennyt kauaa. Ramonalle oli yksi esine takakulmassa ja neiti aivan liekeissä ennen lähetystä. Lähti täysillä ja pysähtyi kuin seinään, kun oli mennyt esineestä hieman ohi. Paikallisti sen hienosti ja toi täysillä takaisin. Ehkä muutaman sekunnin tosin pohti esine suussa, että palauttaakko heti vai ei. Noihin suorituksiin ei voi olla kuin tyytyväinen. Ruutu oli kaista n. 10 x 40 m.