Käytiin Annikan ja Rusinan kanssa tokoilemassa.

Ekaksi paikkamakuu 2 min. Ihan ok, jonkin verran Lilin pää pyöri, mutta ihan ok suoritus kuitenkin.

Seuraamista, joka meni tosi hyvin. L teki tosi innokkaasti ja piti älyttömän hyvin kontaktin. Pari liikkeestä istumista, hyvin menivät nekin.

Mukana oli alussa myös tolleripoika, joka jossakin vaiheessa karkasi Lilin luo ja yritti päästä selkään. Lili yllätti mut ihan täysin, kun se alkoi vihaisena ajaa poikaa pois! Hyvä homma, että se näyttää vihdoin tajunneen, että se voi käskeäkin.

Annika vielä käskytti meille loppuliikkeet. Liikkeestä maahanmeno oli hyvä. Luoksetulo oli kohtalainen, L jäi vähän vinoon eteen ja korjasin ennen palkkausta parilla askeleella taaksepäin. Liikkeestä seisominen oli tosi hyvä! Tässä auttoi varmaan se, että kerroin Lilille liikkeen ennen aloittamista, mitä seuraavaksi oli tulossa. Tämä täytyy muistaa kokeessa.

Käytiin pikkuisella kävelylenkillä tokoilun jälkeen ja Lili sai pitkästä aikaa leikkiä vapaana kaverin kanssa. Sen haukkuminen tosin vähän ärsytti Rusinaa, joka ei ihan täysillä lähtenyt leikkiin mukaan.

Lopuksi otettiin vielä BH-paikkamakuu. Ei mennyt kovin hyvin. Kävelin liian pitkälle ja sähelsin koko kävelymatkan, kun etsin kännykkää ja peiliä ja naksua ym. Kun vilkaisin peiliin vihdoin, L oli noussut istumaan... Käskin sen maahan, ja se nousi vielä hetken päästä uudelleen istumaan :-( Kävelin sen luokse ja laitoin uudelleen maahan. Kävelin taas etäisyydelle ja nyt meni jo hyvin. Varmaankin mun oma levoton käytös ja uusi paikka olivat sen verran vahvat häiriöt, että L ei malttanut olla kunnolla.

Leena