Tällä viikolla ehditty juosta pari kertaa. Alkaa taas vähitellen sujua. Onneksi noi kelit näyttää nyt vähän keväisemmiltä eli kovimmat pakkaset on toivottavasti tältä talvelta nähty.

Tottelut nollassa taas. Mun pitää nyt miettiä niille joku rutiini. Jos ehtii pienen hetken siellä täälllä, mulla ei oo motivaatiota. Tai sit pitää muovata omaa asennetta ja ottaa hyöty irti myös noista epäsäännöllisistä hetkistä. Ens maanantaina aletaan käymään kerran kuussa Suski Korrin tottiksissa, josko siitä sitä ryhtiä sitten?..Pakko!

Tiistaina käytin Lilin eläinlääkärissä. Kahdesta syystä: halusin tutkituttaa silmät ja patin, joka sillä on ollut vasemmassa reidessä jo jonkin aikaa. Patti oli kasvanut siitä, kun olen sen aikanaan huomannut. Silmissä ei sinänsä mitään ihmeellistä, mutta olen jo pitkään miettinyt, että haluan ne Lililtä tutkituttaa.

Silmät olivat kunnossa. Vähän oli iän tuomaa jotain pientä samentumaa tms. tullut mutta se on ihan normaalia, onhan Lili kohta jo 6 vee (!!).

Patti oli lääkärin mielestä ihossa, ja hän suositteli sen pois leikkaamista. Niinpä varasin ajan ensi tiistaiksi. Mitenkään erityisen huolissaan lääkäri ei patista ollut, mutta eihän noista koskaan tiedä. Rasvapatiksi hän ei sitä uskonut. Mutta selviää tosiaan sitten vasta, kun patologi tutkii.

Lili oli oma pirteä itsensä odotushuoneessa: sitä katsellut nuori nainen tokaisi, että “tuo on varmaan aika nuori” :) Jep jep.