Lilikin aloitti sitten onneksi juoksun eilen. Hyvä että menevät näin päällekkäin, kätevämpää. Ja se käyttäytyi muuten hassusti tänään, juoksusta johtuen ehkäpä: yleensä kun noiden ruokapurkin kaivaa esille, L on salamana paikalla ja inahtelee toiveikkaasti. Tänään se jäi patjalle makaamaan ja katseli sieltä, että mitäs akka touhuat.

Ramo on tuhissut hassusti pari päivää, ikään kuin reverse sneezingiä mitä Lilillä on kerran pari ilmennyt ja nenäpunkiksi epäilty ja sellaisena hoidettu. Meiltä löytyi Strongholdia kotoa, joten laitettiin ne Ramolle niskaan eilen. Ei tuo flunssalta vaikuta, muuten se on ihan oma itsensä. Tänään on vielä vähän tuhistellut nokkaansa mutta ei yhtä paljon enää. Toivottavasti menisi tuolla ohi.

Ilmoitettiin Lili huhtikuun lopulle viestikokeeseen. En ole SPKL:n sivuilla juuri viime aikoina käynyt, ei sinne talvisin juuri mitään päivitellä. Mutta nytpä siellä olikin yllättäen tieto viestikokeesta Raisiossa. Onpa nyt sitten ainakin motivaatiota treenata.

Kävin tänään noiden kanssa juoksemassa ja siinäkin ehkä juoksut näkyivät: molemmat menivät aika rauhallisesti ja Lili oli aluksi sitä mieltä, että kotiin olisi ollut kivempi jäädä. Hyvin meni kuitenkin lenkki ja useat koiraohituksetkin, jotka on joskus juostessa vähän haastavia.