Voi kiesus mikä keli. Koko päivän tullut melkeinpä kaatamalla vettä ja kova tuuli vielä siihen päälle. Todella iso ikävä sitä säätä, mikä nyt pitäisi olla…

Tänään käytiin Uusiksessa esineitä etsimässä. Tehtiin 50 m tai vähän vajaa pitkä kaistale, reilu 5 m leveä. Maasto oli tosi märkää, isoja lammikoita muutama. Tuuli kovaa takaa vasemmalta. Ekaksi otettiin Ramona, joka oli aivan into piukassa autosta päästessään ja kun tajusi, että pääsee hommiin. Muuten penne on aika hiljainen, mutta noissa tilanteissa lähtee miellyttävää piipitystä ihan kiitettävästi. Ja remmissä koittaa tempoa kun hullu. Eli ainakin on intoa tehdä hommia.

Aloitettiin Ramonan kanssa “lataamalla” siten, että tiputin esineen maahan ja pyysin sitä tuomaan. Hyvin toi. Sitten Simppa lähti esineen (vihreä fleecehanska) kanssa kävelemään alueen takarajalle, jonne jätti esineen. Simo kyllä näkyi meille asti justjust, mutta esineen pudottaminen ei. Simppa pois alueelta ja lähetin Ramonan. Läksi täysillä, eteni puoliväliin vauhdilla, sitten vauhti vähän rauhoittui ja R alkoi risteillä alueella. Kävi alueen ulkopuolella, mutta korjasi heti takaisin. Eteni suht reippaasti kuitenkin takaosaan, löysi esineen ja juoksi sen kanssa täysillä mun luo. Pudotti esineen noi puoli metriä ennen mua, kannustin tuomaan, toi nyt heti käteen asti. Isot juhlat ja hyvä palkka. Oikein hyvin meni siis!

Sitten Lili, jolle laitettiin vaan yksi esine samaan paikkaan, jossa Ramonan esine oli ollut. Lilin esine musta pienen sateenvarjon suojapussi. L lähti vauhdilla, mutta eteni jostain syystä vasemmalle ulos alueelta. Tod.näk. johtui siitä, että me alettiin ensin tekemään ruutua eri kohtaan, juuri tuonne vasemmalle, ja sieltä tuli varmaan hajuja. Simo kutsui Lilin takaisin ja lähetti uudestaan. Nyt lähti hyvin, ei täysillä, mutta vauhdikkaasti kuitenkin, ja eteni aika reippaasti takaosaan ja löysi esineen. Lähti tuomaan sitä vauhdilla, mutta sitten tulikin hölmö juttu, nimittäin Lilin tassutossu meinasi irrota. Mä karjuin Odota ja tyyppi pysähtyi, juoksin sen luo ja korjasin tossun. Simo pyysi Liliä tuomaan esineen ja L lähti sitä hakemaan (se oli tossusählingissä pudonnut sen suusta). Hyvin löysi sen taas ja lähti viemään vauhdilla Simolle, mutta pudotti esineen… Puuh. No, S lähetti uudestaan sitä hakemaan ja hetken etsittyään L löysi sen ja toi hienosti. Olipa sähellystä, mutta hienosti L teki loppuun asti töitä  keskeytyksistä huolimatta.

Ammuttiin myös molemmille tänään. Perussetit, Simo ampui ehkä reilun 10 m:n päästä kolme kertaa, kumpikaan ei reagoinut.