Hassua, miten sitä on ihan jumahtanut käymään samoissa tutuissa lenkkimaastoissa. Eilen käytiin Marin, Jennin & Gerin kanssa Lintuvaaran Äijänsuolla lenkillä ja paikka osoittautui oikein loistavaksi. Ja aikas lähellä meitä, joten tuolla tullaan varmasti käymään. Kumma, ettei olla tuonne aiemmin osattu mennä, vaikka paikasta ollaan kyllä tiedetty.

Lili oli lenkin ajan valjaissa ja liinassa juoksun takia. Sekös oli Geristä hauskaa: pikkuneiti hyökki Lilin liinan päähän, kuskasi sitä ylpeänä eteenpäin suussaan ja välillä taisteli narusta ihan kunnolla. Lili vähän kummasteli, että mikäs sintti siellä takana oikein nykii, mutta oli oikein kärsivällinen. Muutoin matami käyttäytyi kuin pentua ei olisi ollutkaan. Geri vähän yritti välillä hyökkiä Lilin naamalle ja haastaa leikkiin mutta L ei innostunut. Juoksu varmasti vaikuttaa. Ramo painoi tuttuun tapaan kärjessä n. 20 m meitä muita edellä, välillä kävi vähän haastamassa Geriä leikkiin. Suolla koko porukkaa painoi jonkin aikaan yhdessä menemään, hauskaa näytti olevan.

Muutoin tämä viikko mennyt taas liian kiireisissä merkeissä, puuh. Häätouhuja edelleen aika lailla, vähitellen pitäisi rauhoittua menon. Koitetaan saada hommat kuntoon ennen lomia, jotta voi sitten oikeesti lomailla eikä stressata. Koissut on olleet kiltisti, vaikka aivojumppaa ollut normaalia vähemmän. Ens viikonloppuna sitten me kaksijalkaiset reissaamme Pohojanmaalle veljen häihin, Tuukka tulee meille huoltamaan nelijalkaisia.