Simon ryhmän jälkitreenit. Lilille vieras jälki, vain ehkä 200 m, viisi keppiä. Yli puolet pellolla, loput metsässä. Aika hyvin meni. Kepin jälkeen L vähän koittaa spurtata eli siinä täytyy kunnolla kontrolloida menemistä. Melko tarkkaa työtä, kaikki kepit löytyivät.

Ramonalle pellolla pari pientä makkararuutua. Tosi innolla etsi nameja, pieniä Natural Menun palasia. Simo otti ekasta ruudusta pois vielä, kun intoa oli täysillä, ja laittoi toiseen. Intoa riitti mainiosti toiseenkin ruutuun. Hyvä alku :-) Otettiin pellolla myös muutama luoksetulo, palkkana Ramonan iltapäiväruoka ja vähäsen koiranmakkaraa. Hienosti meni.

Käytiin nopsasti tottistelemassa Luukin kentällä lopuksi. Lilin kanssa otettiin vaan hyppynouto ja estenouto. Hyppynoudon otin heti kokonaisena liikkeenä. Takaisin tulossa vähän kannustin esteellä, tosi hyvin meni. Toinen toisto, ilman apuja, tosi hyvä. Hienoa, Lili!

A-esteellä kokonainen liike samoin heti. Jätin Lilin perusasentoon, kävin taputtamassa estettä ja sitten takaisin L:n viereen ja lähetys. Takaisin tullessa taputin omalta puoleltani estettä. Hyvin meni. Toinen toisto, jossa en taputtanut estettä paluussa ja L kiersi esteen :-( Kolmas toisto samoin kuin eka ja hyvin meni taas. Ens kerralla: Lili pitää jättää kapula suussa eri puolella kuin missä itse on ja kutsua esteen yli Nouda-käskyllä. Näitä pari toistoa ja sitten vasta kokonainen liike.

Treenien jälkeen Ramona sai moikata Sannan Zico-rhonttia, isoa urosta siis. Ei jännittänyt yhtään, kivasti meni.

Leena