Päivällä hieman krapulaisina suunnattiin koirien kera Uusikseen lenkille. Peruslenkin jälkeen otettiin taas ampumiset molemmille. Ekaksi Rara, joka söi sapuskojaan Simon ampuessa, S laski etäisyydeksi 11 m. Ei mitään reaktiota. Sitten Lili, jolle tehtiin nyt ekaa kertaa niin, että L oli makuussa ampumisessa. Tehtiin nyt vielä varmuudeksi niin, että syötin sille nameja sen ollessa makuussa. Simo ampui pari kertaa ja sitten vapautin Lilin vielä nameja etsimään takaa. Hyvin meni, L ei kyllä reagoinut mitenkään, ei korvaa lotkauttanut ja syömistahti kädestä jatkui muuttumattomana paukkujen ajan. Hienoa!

Illalla tsemppasin Purinalle tokoilemaan, vaikka olo ei ollut kaikista pirtein. Onneksi mentiin, oli oikein hyvät treenit. Lili ensin. Aloitettiin paikkamakuulla. Tein vähän erilaisia juttuja, kävin palkkaamassa välillä. Pariin otteeseen kävin piilossa, pisimmillään taisin olla piilossa 30 s. Tosin hyvin meni. Sitten pikkuleikit väliin ja L paikkaistumiseen sillä välin, kun laitoin ruudun. Sitten ruutua, jossa ekaksi kolme toistoa kosketusalustan kanssa. Oikein hyvin meni. Lili käänsi heti Ruutu-vihjeestä katseen ruutuun ja tiesi selvästi, mitä oli tekemässä. Lopuksi yksi ilman alustaa, sekin meni hyvin.

Sitten hyppy+istu. Ekaksi käskin Liliä muutaman kerran istumaan siten, että jätin L:n toiselle puolella ja olin itse toisella. Hyvin meni. Sitten otettiin muutama kokonainen liike. Muuten ei mitään ongelmia, mutta takaisin hypyssä L jäi vähän liian kauas musta. Otin patukan leun alle ja auttoi kummasti. Sitten otettiin tolpan kiertämistä ja luoksetulon pysäytystä seisomaan. Ihan ok meni, vähän nopsempi saisi olla. Tätä ei kyllä olla tehty pitkään aikaan. Mun pitää itse kiinnittää huomiota siihen, että sanon käskyn selvästi. Muutama liikkestä seiso perään.

Sitten taas ruutua. Ekaksi pari alustalla, sitten pari ilman. Eka ilman oli vähän vajaa eli L jäi ruudun etuosaan siten, että etutassut näyttivät olevan vähän ulkopuolella tai ainakin rajalla. En palkannut tästä, vaan otettiin nopsasti uusi, joka meni hyvin. Ruudussa siis edistymistä ja pieni tauko ei näytä ainakaan haitanneen! Lopuksi yksi luoksetulo eteen, hyvin meni. Ja vielä metallikapulan nouto, joka meni hyvin, tosin paluuvauhti olisi voinut olla hivenen nopeampi.

Sitten pikkuneiti. Ekaksi naksuiltiin kontaktia, otin eripituisia pätkiä ja pääasiassa liikkeessä. Muut koirat eivät juuri kiinnostaneet, vaikka vähän enemmän kuin ennen. Sitten maahanmenoa eri kulmissa suhteessa muhun, otin Maa-käskyn mukaan. Hyvin meni. Leikkimistä väliin. Sitten perusasentoa ja askel eteenpäin. Kivasti meni, R jaksaa hienosti pitää kontaktia sivulla. Joudun itse vaan kenottamaan vähän liikaa, jotta näen, että R katsoo varmasti mua eikä namikättä/taskua. Autan sen vielä namilla sivulle eli en ole odottanut, että itse tarjoaa. Sitäkin voisi alkaa jo hissuksiin tehdä. Treenattiin myös vähän seuraamisen paikkaa ihan vaan siten, että namikädellä pidin R:n oikeassa paikassa, josta palkka.

Koklattiin ohjatun suuntia, tehtiin kylläkin vaan yksi toisto. Hienosti R odotti ja lähti oikealle lelulle, mutta sitten siinä oli maassa joku ihku haju, jota piti jäädä haistelemaan ja lelu unohtui. No, penskahan tuo on :-) Yksi luoksetulo niin, että jätin Raran odottamaan. Hienosti odotti ja täysillä tuli luo. Leikkimistä loppuun.