Maanantaina Nooran ja Iin kanssa Vermon parkkiksella. Paikka oikein hyvä, valaistus tuolla on ainakin kohdillaan.

Samanlaista taas molemmille kuin edellisillä kerroilla. Lilin jäävät onnistuivat hyvin, seisomista hinkattiin muutama kerta. Otettiin lisäksi ampuminen siten, että L makuussa. Sapuskapurkki koiran takana, oli varmaan vaan haitaksi, kun kiekat nousevat purkista. Eteenmeno yhdessä viedylle purkille lopuksi. Aikamoinen bansku, mutta ihan ok kuitenkin.

Rampelle samoin viime kerroilta tuttu setti. Tein nyt niin, että liikkeestä istumisesta palkkasin. Liikkeestä maa ja luoksetulo ja suoraan perään liikkeestä seiso.. jonka istui. Maa + luokse oli tosi jees. Seisomista hinkattiin sitten ja yksittäiset olivat tosi hyviä, napakoita ja varmoja. Varmuutta vain noihin niin hyvä tulee. Nouto omalla kapulalla: karkasi ekalla, josta en palkannut. Toka yhtä hyvä, on kyllä into kohdallaan tuohon touhuun nyt. Pitää ottaa vähän malttitreeniä noihin jossain välissä.. Lopuksi seuruuta siten, että Noora ampui. Är kyttäsi Nooraa, kun tämä lähti ampumispaikalle, eli tiesi, että "jotain" tapahtuu. Ei varsinaista reaktiota kuitenkaan, korvat taisivat vähän kääntyä.

Kun näitä lumia nyt on täällä etelässäkin ollut jo 2,5:na talvena, Simppa meni ja osti meille lumikengät. Itse en vielä päässyt niitä testaamaan, mutta Simo ja koirat kävivät pikaisesti maalla la-su ja siellä S teki testilumikenkäilyt. Hyvin olivat pelittäneet. Muutoinkin oli nopea mutta mukava mökkikeikka kuulemma. Rampe pääsi näyttämään eläintejäljestystaitojaan. Peura kuulemma vei voiton; R vaihtoi sujuvasti pupusta peuraan aina kun tilaisuus tuli... Eli ehkä Simo oikeesti tarvii sen oikeen metsästysrotuisen. One day :)