Hitto vie. Liian monta stressiaiheuttajaa on poistunut tällä viikolla ja joku tauti pukkasi päälle heti. Höh. Voimat ihan pois ja nukuttais vaan... Zzzz.. Olin sopinut tottistreenit perjantaiksi, joten ei auttanut kuin mennä. Kymmenen kiloa vaatteita päälle ja ulos. Ja tarkenihan siellä ja ihan kivaakin oli.

Lilin kanssa otin ensin eteenmenon. Lelu vietiin silleen, että Lili näki. Otin seuraamista ja siitä suoraan lähetys, hyvin meni, juoksi lujaa ja suoraan. Sitten Lili paikkaistumiseen ja itse menin laittamaan ruudun valmiiksi. Istuminen meni hyvin. Ruudussa tehtiin ensin pari toistoa alustan kanssa ja sitten pari väliin ilman. Kaikki toistot menivät siinä mielessä hyvin, että L juoksi suoraan ruutuun ja pysähtyi ruudun keskelle. Kun alustaa ei ollut, se hieman katseella etsi sitä, mutta jäi kuitenkin nopsasti paikalleen ja suht oikeaan paikkaan. Otettiin sitten välissä liikkeestä istumista - joka olis voinut mennä paremminkin. Ollaan tehty seisomista lähiaikoina eniten ja L tarjosi sitä useaan otteeseen. Saatiin kuitenkin onnistumisia, kun vähän helpotin. Illalla sitten mietin, että täytyy vielä selkeämmin erottaa ISTU ja PYSY toisistaan. Juttelin tästä Simonkin kanssa, täytyy nyt vaan muistaa treenata istumista tällä oikealla äänenpainolla. Sitten otettiin Ollia ja Vesaa tennispalloilla, meni tosi hyvin, L lähti joka kerta oikeaan suuntaan. Mun tarttis nyt ostaa se toinen ohjatun kapula, kun jostakin syystä niitä on meillä vaan yksi. Lopuksi vielä pari toistoa ruutua, meni tosi hyvin. Vikasta, joka oli tosi hieno, palkaksi lempparinarupallo ja sillä riekkumista. Hyvä Lili!

Sitten pikkutirppana. Ekaksi otin sille pari eteenmenoa. Käytiin yhdessä jättämässä namipurkki ja sitten käveltiin poispäin, R muisti kyllä ERITTÄIN hyvin, että namipurkki jäi ;-) Hyvin menivät molemmat toistot, neito juoksi täysillä ja suoraan. Sitten leikittiin ja naksuiltiin kontaktia, istumista ja maahanmenoa. Sujuvat kivasti. Maahanmenossa annoin enää kahdella ekalla käsi- ja vartaloapua, sitten sujui jo ihan ilman apuja. Leikkimistä lopuksi.

Leena