Tällä viikolla on joka päivä tippunut taivaalta milloin vettä milloin räntää milloin mitäkin. Ei niin kovin kannustava treenisää. Tiistaina oli hakuporukat vikat tottikset ennen joulu-/talvitaukoa. Ennen treenejä lenkkeiltiin Talissa ja otettiin liikkeestä istumista ja luoksetulon pyssäystä seisomaan lenkin lomassa. Luoksetulon pyssäyksessä saattaapi takapalkka kuitenkin olla tuolle parempi. Täytyy vielä vähän testailla. Lenkillä sitten törmättiin myös yllättäen töistä kotiin pyöräilevään Simoon; Rampella kesti hetken tajuta, kuka meitä tuli moikkaamaan ja sitten olikin aika riemukasta :-)

Ramo pääsi tottishommiin ekojen joukossa. Vietiin yhdessä eteenmenofrisbee odottamaan. Ekana käytiin tervehtimässä tuomaria - oli vähän haastavaa, kun Katilla oli Valtteri ja rattaat mukana. Rampe väisti aluksi rattaita ihan selvästi, mielenkiintoista. Sitten vähän seuruuta ja henkilöryhmää, jotka menivät hyvin. Aluksi tosin oli hieman hankaluuksi kun uusi lumi oli taas niin mielenkiintoista että... Sitten vielä esteet, jotka menivät aika jees- tosin sama juttu kuin su eli R ei olisi halunnut pitää patukkaa suussaan A-estettä ylittäessään. Hmm. Eteenmeno loppuun, hyvin sujui.

Ramo vielä haukutettiin treenien jälkeen, Reine ukkona. Sarjat 20, aloitus, 30, hyvin sujui.

Tänään kävin juoksemassa molempien kanssa tuskaisen loskalenkin. Lili veti vielä pariin otteeseen kunnon pentuhepulit ja olis vaan halunnut leikkiä Rampen kanssa. Remmissä kun menivät niin ei se oikein käynyt. Koominen kolmikko varmaan oltiin siellä pomppimassa vesilammikkojen ja loskakasojen keskellä. Osa pyöräteistä oli sentään aurattu eikä loppupeleissä kastuttu kovin pahasti. Illalla mun ja Simon porukan tuli kylään ja koissulaiset saivat paljon lässytystä ja rapsutusta osakseen.