Ramon kanssa aamulla hakutreeneissä Kattilajärvellä. Ihana sää, aurinkoinen ja ei-niin-kylmä kuin tässä lähiaikoina on ollut. Eka näytti siltä, ettei ilma liikkuisi mihinkään, mutta Rampen vuorolla onneksi vähän virtasi.

Raralle neljä ukkoa. Eka valmis ehkä 40 m:ssä. R lähti reippaasti, eteni suoraan ja löysi ukon. Seuraava toisella puolella abaut viidessäkympissä valmiina. Maasto vähän haastavampi tällä puolella, kumpuilevaa ym. R kuitenkin upposi hienosti ja löysi ukon nopeasti.

Kolmas ukko vasemmalla. Heti keskilinjan vieressä oli kumpare, jonka päälle varmuudeksi noustiin. R upposi hyvin mutta lähetin sen varmaan ihan vähän eteenpäin eikä ukkoa löytynyt. R palasi takaisin päin, kutsuin luokse ja lähetin uudestaan. Taas upposi hienosti ja löysi ukon, joka siis ehkä vähän reilussa 40:ssä.

Vika ukko oikealla viidessäkympissä valmiina. Taas sujui hienosti, kutakuinkin suora pisto ja reippaasti ukolle.

Tosi hyvä fiilis jäi treenistä. R oli intona eikä kuukauden takaisesta epävarmuudesta ollut merkkiäkään. Kaikilla ukoilla namppapalkka, vikalla myös narupallo. Lopuksi vielä haukutettiin. Ekalla taas käynnistyminen kesti vähän mutta haukkui hyvin. Toka oli jo varmaa menoa, ehkä 25, tuli yhteen soittoon.  HYVÄ RAMPE!! Ens kerralla: helpompi/lyhyempi treeni ja vaikka haukutusta vähän enemmän.

Illalla Raran kanssa treenattiin kotona peppua oikealle ja sitten aloin kanssa opettaa sille kierimistä. Tajusin, että penska on reippaasti yli vuoden eikä se osaa juuri mitään turhia temppuja. Laiska minä. Korjataanpa tuota hieman.

Lili & Simo kävivät ottamassa kivan treenin huomisen kisan alle. Koko repertuaari eli tottis, esineet ja jälki. Kaikki oli mennyt suht hyvin. Kuulostaa ehkä hurjalle ottaa koko setti kokeen alle, mutta Lilille se tuntuu sopivan. Tulee varmuutta tekemiseen, kun kaikki on tuoreessa muistissa ja saa myös ylimääräisiä höyryjä ehkä pois. Muuten L saattaa käydä liian kiekoilla kokeessa. Huomenna sitten nähdään, että kannattiko :-)