Viikko meni käytännössä kokonaan treenitauon nimiin. Maanantaina Simo ja Lili kävivät jäljellä ja minä & Rampe juoksemassa. Siinäpä se :)

 

Keskiviikkona suunnattiin Simpan kanssa loppuviikoksi Prahaan lomailemaan. Oli oikein kiva 5-päiväinen, oltiin ekaa kertaa ja tykättiin kovasti. Paljon historiallista nähtävää ja ihmeteltävää, hyvää ruokaa ja leppoisa fiilis. Mielenkiintoista oli myös se, että siellä kaikkien turistien seassa näkyi myös koiria, turisteilla mukana siis. Paikalliset koirat painelivat käytännössä kaikki vapaana eikä mitään ongelmia tietenkään. Pennusta kun tuohon tottuu, niin sujuuhan se (valtaosalta). Nähtiin myös rotikka ja joku laumanvartijan näköinen kuonokoppa naamalla (ja hihnassa) ja mietittiin, että onko Tsekeissäkin joillakin roduilla ko. pakko..?

 

Omat koirat olivat Tuukalla hoidossa, la-su Simon vanhemmilla. Hyvin oli kuulemma sujunut, helteet veivät ilmeisesti ”pahimman” terän koirista, joten T pääsi vähän vähemmällä. Su-iltana lätkäfinaalin jälkeen saatiin koirat takaisin ja koko lauma oli iloinen :) Ruokaa olivat saaneet riittävästi, nyt saavat sitten muutaman päivän vähän vähemmän.

 

Tänään paluu arkeen ja heti tositoimiin molempien kera. Simo ja Lili jäljellä. S otti Lilille janatreeniä, joka ei sujunut kovin hyvin, koska paikalla oli ollut läjä suunnistajia -> harhajälkiä. Näitä sattuu, ei mahda mitään, toivottavasti ensi kerralla eri maastoissa näiden heppujen kanssa.

 

Rampen kanssa lenkkeiltiin ihanan raikkaassa sadesäässä kesäisessä metsässä. Meidän loman aikana oli selvästi kesä tullut toden teolla, ihanaa.

Kotimatkalla käytiin pallokentällä ottamassa tokoa. Kenttä oli isolta osin futaajien valtaama, mutta mahduttiin toiseen päätyyn ja saatiin hyvää häiriötä. Eri pituisia seuruita, hyvä fiilis. Liikkeestä maahan olivat nopeita mutta seisomisessa oli vähän tökkimistä. Annoin käskyn varmaan vähän huolimattomasti, tarjosi maahanmenoa ja sitten istumista. Kaukoja väleissä, joka kerta meni hyvin. Luoksetulon stopit varsin hyviä, pari kertaa lähti aivan täysillä ja pysähtyi kuin seinään. Hyvä Rampe! Loppuun pari noutoa, joista vika oli aivan tosi hyvä. Viimeiseksi pitempi seuruu, josta vapautus reppupalkalle, hyvähyvä. Niin joo ja metsässä tehtiin puunrungon yli hyppyä, muutoin hyvä mutta meinasi kiepata suoraan sivulle edestä.