Epätavallisen aktiivinen maanantai-ilta tänään. Töiden jälkeen kävin yhden ystävän ja koirien kanssa juoksemassa Pitskun/Malminkartanon kulmilla. Lunta pyrytti ja tuuli tuiversi mutta kivaa oli juosta. Lähes 1,5 tunnin lenkki hölkkävauhtia, hyvä me!

 

Illalla sitten hallille, josta Noora hommasi meille vuoron ainakin helmi-maaliskuuksi. Järkkärille iso kiitos! Aivan mahtavaa oli päästä lämpimään halliin, etenkin näillä keleillä.

 

Itse en ”ehtinyt” treenejä suunnitella (soo soo!) ja tehtiin ns. jotain pientä perussettiä ekan kerran kunniaksi. Perusasentoja ja seuraamisia, henkilöryhmän tynkää. Alussa yritti muutaman kerran kuikuilla hallia, joista suullinen huomautus. Parani loppua kohden selvästi, kun koira rentoutui. Liikkeestä istu oli aika hyvä.

 

Kaukoissa vähän tökki. Soile heilui koiran takana, menikö siitä vähän pasmat sekaisin? Ekalla ei noussut istumaan, hytkähti vähän mutta oli epävarma. Sitten oli liikaa virtaa ja peppu liikahti vähän eteenpäin. Yksi helppo läheltä ja sitten uusi yritys kauempaa. Nyt pelitti. 

Lopuksi tunnari. Vähän niin kuin koetyyliin, Saara vei alustalla oman väärien rykelmän oikealle puolelle. Muutama namppa rykelmän edessä hidastamassa. Söi nampan ja haisteli rauhassa vähän rykelmää ja sen ympäriltä ja nappasi oman ja toi pureksimatta. Hyvä Är! Kotona pihalla saman moinen, onnasi taas hyvin.