Rampen kanssa tänään koulun takana futiskentällä tokoilemassa. Laitoin ruudun valmiiksi ja tehtiin muuta ensin. Seuraamista, narupallopalkka. Toimii! Olin oikein tyytyväinen. Ekalla pätkällä tosin neitokaista häiritsi maassa lojunut sanomalehti, siitä huomautus ja sen jälkeen ei mikään häirinnyt. Muistin palkata monesti pelkästä perusasennosta, hyvä mä.

 

Liikkeestä seisomista. Ihan OK, mutta vähän oli löysä aluksi. Tehtiin ekaksi seisomisessa pysymistä ja sitten haettiin vähän nopeutta lisää. Luoksetulon pysäytystä seisomaan. Lähinnä pallopelattiin ja siinä yhteydessä pysäytyksiä. Muutama oikein hyvä, muutama hiiiidas. Yhden kokeilin ”kisamaisesti”, suht jees.

 

Noutoa. Tyhmätyhmä minä hinkkasin liikaa. Keskimäärin joka toisen malttoi hyvin ja joka toisen ei. Huoh. Oon nyt antanut Odota-käskyn ennen kapulan heittoa. Niin hassua kuin se onkin, mun äänensävyllä on tossa iso merkitys. Kuolainen kapula + hiekkainen kenttä = Rampen piti pariin kertaan nuolla lipaista keskiosaa ennen kuin tarrasi siihen. Näistä ei palkkaa. Tämä siis kun otettiin ihan läheltä vain kapulan nostoja. Hassu pieni koira.

 

Ruutu. Intoa oli ja vauhdilla meni, mutta vähän banskuna. Omituista, ennen ei ole tuota tehnyt. Muuten hyvä kuitenkin. Sitten vielä avo-kaukoja ja paikkamakuu. Kaukoja takapalkalla, se tuntuu tuolle toimivan hyvin. Makuussa menin piiloon ja kuikuilin sieltä peilin avulla, hahaa. Oli penska hienosti, olin vajaa 2 min piilossa.

 

Ennen kotiinlähtöä vielä muutama tunnarikapulan piilotus ruohikkoon. Täytyy tuotakin taas kaivella rekkulaiselta muistin kätköistä, kun Joku Dumbass on taas antanut asian painua unholaan… Hyvin kävi nokka ja homma on Rampesta huisin kivaa.

 

Kotona pikkuriikkisen lisää kaukoja. Alkoi toimia hyvin, etäisyyttä meikäläisen ja koissun välillä ehkä reilu 5 askelta.

Niin, Simo kävi tänään koirapuistossa meidän koirien kanssa! Olin vähän ihmeissäni tästä, kun jälkikäteen kuulin. Hirveesti ei olla koirapuistoja harrasteltu. Simon kaveri asuu perheineen meidän lähellä jonkin aikaa oman kodin putkirempan takia ja menivät sitten koirapuistoon Stefanin ja tämän kahden koiran (bokseri ja seropi) kanssa. Mutta hyvin oli mennyt, vaikka oletusarvo oli ehkäpä päinvastainen. Osaavat nuo näköjään käyttäytyä kun tarvis vaatii. Ties mitä Lepuskin koirapuiston vakkarihirmuja meistä vielä tulee. Not.