Tottista maneesissa. Liliä kiinnosti hevosenkikkareet aivan älyttömästi. Treenasi hyvin sitten, kun pystyi unohtamaan läjät. Eka otettiin istumista. Eli erilaisissa tilanteissa aluksi vaan nopeuden saamiseksi. Nopeutta alkaakin nyt mun mielestä löytyä. Tehtiin myös liikkeestä istumista. Aluksi tarjosi pari kertaa maahanmenoa, mutta sitten alkoi sujua ja meni hyvin. Otin kävelystä ja juoksusta. Juoksusta oli jotenkin selvästi kivempi mennä ja L istui tosi nopsasti.

Paikkamakuuta. Otettiin vaan itseksemme ja L pysyi hyvin. Olin itse melko lähellä (n. 2-3 m.) ja palkkasin hyvästä kontaktista aika usein. L ei noussut kertaakaan. Miki-aussie ja yksi hoffi treenailivat omiaan lähellä, mutta L keskittyi aika hyvin muhun. Lopuksi otin jonkin aikaa myös niin, että olin selkä Liliin päin, ja L pysyi hienosti.

Täyskäännöksiä. Vasuriin menee aika hyvin. Palkkasin selkeesti vaan niistä, joissa peppu kiersi kokonaan sivulle. Välillä tuppaa vähän jäämään vajaaksi. Oikealle kääntymistä on hankalampi jotenkin tehdä, mutta kyllä sekin kai ihan ookoo menee. Pitäis saada siitä jonkun osaavamman arvio.

Vähän perusasentoa ja kontaktin pidennystä siinä. Ihan ok.

Lopuksi kolme luoksetuloa. Jätin L:n paikkamakuuseen ja kutsuin luokse, vapautin ja palkkasin lelulla/leikillä. Aika hyvin meni, mutta L ei tullut ihan täysillä loppuun asti. Pysyi tosi hyvin makuussa, vaikka maneesin toisella sivulla Miki teki samaa ja se kutsuttiin luokse ensin. Jes.

Leena