Eilen illalla meni molemmilla aika myöhäiseen ja tänään aamulla karmiva herätyskellon pirinä meikäläiselle jo kasin maissa... Ysiksi Halkolammelle hakutreeneihin. Lämpötila nollan tienoilla, ei juuri tuulta.

Pauliina haukutti Ramon ennen radalle menoa. Hyvin haukkui, etenkin siihen nähden, etten ollut ehtinyt saada viikolla haukutuksia ollenkaan. Sarjat: aloitus, reilu 20, reilu 10. Radalla sitten neljä ukkoa, Tiina ja Mervi siirtyvinä. Eka vasemmalle, hyvin upposi mutta teki ihan vähän viistoon eteenpäin radalla eikä saanut hajua. Kutsuin takaisin, tuli heti ja vauhdilla, uusi lähetys ihan vähän takaviistoon. Nyt löytyi ukko hyvin ja haukkukin irtosi.

Oikealle irtosi hyvin mutta ukon löytyminen kesti, joten vähän taisi kiertää jostakin. Tiinalla Ramo oli ekalla kerralla pyörinyt Tiinan ympärillä hetken ja hakenut "oikeaa" haukkupaikkaa. Vasemmalle sitten taas, oikein hyvin suora pisto. Vika oikealle, samoin hyvä suora pisto tämäkin.

Maasto ei Ramoa häirinnyt taaskaan yhtään, vaikka molemmilla puolilla selvät kallionousut. Hyvä näin, koska jossakin vaiheessa se otti maastosta herkästi apuja/esteitä reittiään valitessaan. Mun pitää olla tarkkana siitä, että en lähetä Ramoa ainakaan milliäkään eteenpäin vaan mielummin piirun takaviistoon. R hiffaa jo yhdistää haukun ukolla metsässä mutta herneet liikkuu vähän hitaasti vielä eli hetken kestää haukun aloitus ukolla. Treeniä vaan, niin viive varmasti vähenee ja jää pois.

Iltapäivällä sitten vielä toiset treenit eli Talissa tottista. Ramolle tuomarin tervehtiminen, lääppimistä, hampaiden tarkistus ym. Hyvin meni. Henkilöryhmää, jossa R oli vähän pihalla. Esteet tehtiin myös. Hyppyesteellä oli vähän vääntämistä, kun otin patukan mukaan peliin eli R:n piti hypätä patukan kanssa. Muutama vääntö ja saatiin onnistumisia sitten kuitenkin. Ekaa kertaa R meni kerran jyrkän A-esteen, ei ongelmia.

Illalla Ramolle i-m-i-kaukoja, joissa huomasin, että kun otan etäisyyttä, R meinaa istumaan nousemisessa siirtyä eteenpäin. Tehtiin sitten ihan helppoa lähellä ja alkoi sujua. Täytyy nyt vahvistaa pepun paikalla pysymistä vielä vähän lisää, ennen kuin enemmän etäisyyttä mukaan. 650 kapulan luovutuksessa edistystä, oikein täpäköitä luovutuksia!