Maanantaina ajeltiin koirien kera Kirkkonummelle Suski Korrin tottisoppiin. Hakuryhmäläisiä pieni porukka sopi Suskin kanssa ryhmätottiksista, ryhmä jaettiin kahteen ja meikä pääsi Petran ja Lindan peesissä mukaan. Oikein kiva. Josko tätä sitä ryhtiä tekemiseen. Ideana tavata Suskia n. kerran kuussa ja saada häneltä vinkkejä tottiksen eteenpäinviemiseen.

Ramon kanssa tehtiin vain pikkupätkä seuraamista. Se on syksyn mahan jälkeen tosiaan inan verran edessä, takapää aukeaa Suskin mukaan pari, kolme senttiä. Kun tehtiin Suskin ohjeen mukaan ripeitä pysähdyksiä, paikka tuntui paranevan kerta heitolla. “Ootko varma, ettei toi oo bc?” kysyi Suski ihmetellessään, että menikö korjaus kerrasta perille :) Apparin kanssa pitäisi nyt katsoa tarkkaan tuota, jotta saan korjattua seuruun lievän vinouden. Varsin lievästä kuitenkin kyse, mutta mä tilasinkin Suskilta pilkunviilausta…

Lilikin oli mukana ja ideana oli tehdä senkin kanssa jotain pientä, mutta ilta venyi sen verran, että oli jo kiirus katsomaan, miten isä ja poika pärjäsivät kotona. Hyvin meni (tietty) muuten, mutta kotiuduttani Simo makasi sängyssä vatsa kipeänä. Siitä sitten kehittyi kunnon oksusetti, äh.

Eilen oli sitten vuorossa Lilin “hauskaa” aktiviteettia eli reiden patti leikattiin Apexissa pois. Vein koiran sinne n. 11 maissa ja kolmelta sain hakea pois. Hyvin pelitti Apexissa kaikki, oltiin siis ekaa kertaa siellä.

Hyvin meni Lilin leikkaus ja patti saatiin poistettua. Tikit on reidessä nyt n. 12 päivää ja se aika pitää myös tehdä vain remmilenkkejä… Kiva kiva. Ja koiran yksin ollessa kauluri päällä. Ja ylläripylläri Lilihän vihaa sitä kauluria. Voi reppanaa.

Patti lähetetään patologille, ja meille soitettaan sitten muutaman viikon päästä, kun tulokset tulevat. Toivotaan, ettei ole mitään vakavampaa.

Rampe meni parin päivän lomalle Simon vanhemmille, jotta päästäisiin vähän helpommalla. Lilinkin kannalta ihan hyvä, se oli tosi pihalla koko eilisen illan. Lili pärjää kuitenkin pari päivää vähillä lenkityksillä, haavan takia se on hyväkin.