Ke käytiin Lilin kanssa juoksemassa ja oli tosi kiva lenkki. Tätä täytyy oikeesti alkaa tehdä useammin. Simppa ja Ramona puuhailivat omiaan :-)

Eilen käytiin tottistelemassa Luukissa. Otin ennen treenejä Lilin kanssa pari eteenmenoa. Ei oltu tehty pitkään aikaan ennen tätä. Pari ekaa menikin vähän kökösti. Lili kyllä lähti melko kovaa ja sinänsä ei ollut pihalla mutta ei lähtenyt myöskään suoraan eteenpäin. Tein sitten parin vähän huonon yrityksen jälkeen niin, että jätin Lilin odottamaan ja vein lelun kentän toiseen päähän. Nyt sujui paremmin. Narupallo vaan oli niin ihana, että sitä ei olis haluttu tuoda takaisin. Mur.

Varsinaisessa treenissa ensiksi ammuttiin. Laitoin Lilin taas etsimään nameja kentän toiseen päähän ja Katriina ampui reilusti esteiden takaa kentän toisesta päästä. Ei mitään reaktiota. Ens kerralla voi ottaa jo lähempänä ampujaa. Sitten otin Lilin kanssa estenoudot. Hyppynouto ekaksi. Ei mitään apuja kumpaakaan suuntaan. Eka kerta muuten hyvä, mutta takaisin tullessa kolautti vähän esteeseen, ei pahasti kuitenkaan. Tokalla oikein hyvä, ei osunut enää esteeseen. A-nouto tosi hyvä myös. En antanut mitään apuja suuntaan enkä toiseen - hyvä Lili!

Laitoin Lilin paikkamakuuseen siksi aikaa kun Ekko treenasi esteet. Hyvin pysyi, ei vaihtanut kankkua eikä inissyt ja hyvä kontakti. Palkkailin välissä muutaman kerran.

Sitten tehtiin liikkeestä maahanmenoja pari. Ihan ok meni, Lili vaan ei tässä ole mikään pikana lakoava koira. Katriinakin sanoi, että L alkaa heti suorittaa liikettä käskyn saatuaan eli sinänsä hyvä. Kyllä siihen voisi nopeutta yrittää saada, mutta toisaalta, on sitä paljon liikkeitä jotka vaatii paljon enemmän työtä jotta saa edes ok liikkeen... Kumpa sitä jossakin välissä ehtisi. Lopuksi vielä eteenmeno. Katriina vei lelun ilman että Lili näki. Tosi hyvi meni liike, en ottanut maahanmenoa lainkaan. Lili vaan bongasi namipaikan, jossa oltiin ampumisten aikana, siinä olis siis namia jäänyt vähän, ja jäi niitä syömään kun vapautin. No, hyvä palkka tämäkin. Lopuksi vielä narupalloleikit.

Ramonan kanssa otettiin vähän kontaktin naksuttelua ja leikkimistä treenien lopuksi. Leikkimisestä sain sellaista opastusta että olis hyvä antaa Ramonan voittaa enemmän. Se kyllä kiinnostui leluista ja leikistä ja tavoitteli lelua itselleen mutta luovutti aika helposti lelun otteestaan. Mulla oli illalla ihan morkkis että enkö osaa sen kanssa leikkiä :-( Tänään kuitenkin paljastui ainakin osaksi, miksi R ei niin innostunut taisteluleikeistä: huomasin päivällä sen kanssa leikkiessäni, että sillä ikenet vuotaa vertaa. Hampaat siis vaihtuu eli vähennetään taisteluleikkejä muutenkin hetkeksi tai tehdään ihan pehmeillä leluilla, sukilla ym. Mutta totta on varmasti sekin, että kannattaa antaa Ramonan voittaa enemmän.

Tänään käytiin Ramon kanssa postissa ja Lepuskissa pyörimässä ja bussilla kotiin. Metsäleikit päälle, oikein kiva lenkki, ihana sää. Lilin kanssa juoksemassa. Vähän tuskaisempaa meikäläiselle kuin ke, mutta kiva lenkki kuitenkin.

Leena