Simo pakkasi eilen aamulla koirat autoon ja läksi jäljelle Saijan ja Mosku-sakemannin kanssa. Lilille 700-800 m:n jälki, suht helppo maasto. Kuusi keppiä, nosti kaikki. Ihan lyhyt jana, muutama kulma (ehkä 120 astetta, yksi ysikymppinen). Hienosti jäljesti, kuulemma (ite kärvistelin kotona väsyneenä semmatyön parissa, puuh). Ramonalle 60 m, sekalainen maasto, oksia, kalliota, heinikkoa. Ei tuullut juuri lainkaan. Hienosti meni pentunenkin. Treenien jälkeen Ramona sai moikata Moskua, mutta ei kauheesti siitä tykännyt. Mosku oli kuulemma vähän turhan iso ja innokas, R haukkui sille ja varoi selvästi. No, joskus näinkin.

 Lopuksi ottivat vielä ampumiset molemmille, hyvin meni.

Illalla Simppa läksi pokeri-iltaan ja "me tytöt" mun vanhemmille saunomaan. Veljen perhe siellä myös, kaksi pientä poikaa, aikamoinen härdelli välillä. Lili oli vähän hermona jotenkin, telkkarissa soi ovikello jossakin vaiheessa ja neitokainen oli ihan varma, että meitä oli joku tulossa tapaamaan. Ja vahtia siis piti, eikä L suostunut oikein koko iltana sen jälkeen rentoutumaan. Kiltisti oli kuitenkin poikien kanssa, tosin Aarolta pölli ruisleivän kannikan kädestä. Ramona vilisteli häntä heiluen ympäriinsä ja oli hienosti. Remmilenkit molempiin suuntiin oli vähän tuskaiset: Ramonalla on karsee kiire aina kun L on mukana. Sen on pakko päästä ekana menemään ja minä kun en halua opettaa sille, että narussa saa vetää, matkanteko oli välillä aika hidasta ja mun hermot kireellä. Täytyy kuitenkin kehittää pitkää pinnaa näitä tilanteita varten. Kun R:n kanssa menee kaksin, neiti osaa tosi hienosti mennä vetämättä. Siskon kanssa kun mennään, on vaan niin tärkeetä päästä ekanan kaikille hajuille…

Vähäsen jaksoin naksutella molemmille päivän aikana. Lilille kaukoja pitkästä aikaa, meni ihan OK, mutta huomasi, ettei olla tehty pitkään aikaan. Ramonalle maahamenoa, joka sujuu jo hyvin, ja perusasentoa.

Leena