Gabi haastoi meidät BAT-hallitreeneissä "BH-kokeeseen", joten mentävä se oli. Tehtiin siis kaikki liikkeet pienessä mittakaavassa. Tervehtiminen meni hienosti. L meni ensin paikkamakuuseen. Pysyi hienosti koko sen ajan kun Scifi teki. Olin itse osan ajasta selkä kokonaan Liliin päin, osan vähän vinosti. Kävin pari kertaa viemässä sinne namia. Hienosti piti kontaktin myös vaikka Scifi tuli lähelle ja mm. juoksi luoksetulossa ihan Lilin läheltä.

Varsinaiset liikkeet menivät myös tosi hyvin. L seurasi tosi hyvällä kontaktilla ja käännökset menivät myös hyvin. Henkilöryhmä samoin. Ei ollut lainkaan muista kiinnostunut, vaan piti kontaktin tosi hyvin. Teki myös selvästi innolla, mutta keskittyneesti ja rauhallisesti.

Liikkeestä istuminen meni tosi hyvin, maahanmenossa olisi voinut kuulemma mennä "meiksi" hieman nopeammin, mutta hyvä sekin oli. Nopeita maahanmenoja voiskin nyt treenailla lähiaikoina. Luoksetulossa L tuli aika hyvin eteen, jäi kyllä vähän väljäksi, mutta ei pahasti. Luoksetulon vauhti olisi saanut olla huomattavasti parempi, mutta matkakin oli tosi lyhyt. Niitä vauhtiluoksetulojakin tarttee siis treenata.

Yleisesti ottaen olin kyllä tosi ylpeä, hienosti L jo jaksaa tehdä. Ja osaa jo paljon :-)

Kokeen jälkeen tehtiin ryhmäpaikkamakuu, joka sekin meni hienosti. L pysyi hyvin ja piti hienosti muhun kontaktin. Kävin kerran välissä palkkaamassa.

Lopuksi otettiin vähän hyppyä. Kati ehti ennen "koetta" neuvoa, että haukkumista voi yrittää sillä pois, että tekee matalalla esteellä ja itse tosi eleettömästi ja rauhallisesti ohjaten. Teinkin näin ja meni paljon paremmin. Pieni inahdus Lilistä välillä pääsi, mutta huomattavasti parempi. Tein lopuksi muutaman vähän korkeammallakin esteellä ja meni paremmin nekin. Vikan sain kokonaan ilman haukkua, hyvä homma. Idea on siis itse ottaa tosi rauhallisesti, ettei tuo virtaa omalla olemuksellaan koiraan.

Tehtiin myös liikkeestä seisomaan jäämisiä, menivät aika hyvin. Nopeampia saisivat nämäkin vähän olla eli treeniä, treeniä vaan...

Leena