Käytiin Ninan, Lenen ja paksukaisen äippä-Milan kanssa lenkillä. Milan pennut syntyvät parin viikon päästä ja neitokainen on aikamoisen kokoinen :-) Lyllersi menemään massunsa kanssa, reppana, kun oli niin kuumakin, vaikka ysin maissa vasta nähtiin.

Lili oli taas aika hepuloissa, kun treffattiin, mutta malttoi sitten kuitenkin jotenkuten kävellä riekkumatta. Sitten vielä juuri ennen Painiittyä törmättiin Retuun, Eppuun ja Leeviin ja siinä oli sitten Lilille liikaa, kun parhaat kaverit oli kaikki koossa.. No, hepuloija mikä hepuloija. Painiityn alussa päästettiin heti Lili ja Lene irti - ja hitsi sitä juoksemista!! Aika älytöntä vauhtia suhasivat edes takaisin meidän ohi vaikka kuinka kauan. Oli molemmilla selvästi vähän höyryjä päästeltävänä. Tosi kiva, että leikkivät noin hienosti. Eikä Lili edes juurikaan haukkunut! Tytöillä ei mennyt edes hermot kertaakaan, pientä ärinää, kun alkoi väsyttää, mutta tosi kivasti meni. Oikein mukava lenkki.

Jäätiin sitten vielä vähän tottistelemaan Mäkkylän kentälle. Vähän ounastelin, että L olisi liian väsynyt treenaamaan, mutta sehän vaan veti hulluna treenikentälle ja oli selvästi ihan intona :-)

Otettiin aluksi pk-paikkamakuu. Jätin Lilin makaamaan ja kävelin itse n. 30 askeleen päähän. Olin selkä siihen päin koko ajan, muutaman kerran vilkaisin olan yli ja kehaisin nopeasti, kun oli hienosti. Pysyi tosi hyvin ja oli rento - laski jopa pään etujaloille pariin otteeseen. Oli tosin varmaan aika väsynyt, mutta saatiinpahan onnistunut treeni. Pidin n. 4 min makuussa ja palasin palkkaamaan. Palkkasin makuuseen lihapullan palasilla ja kävelin ehkä n. 50 askeleen päässä olleen näköesteen taakse. Olin siellä 10 s ja palasin. Hyvin L pysyi. Palkkasin lopuksi ruokakipolla, jossa neljäsosa iltaruuasta. Hyvin meni!

Ruutua. Samoilla sävelillä kuin eilen. Kokeilin pari kertaa ilman mattoa, mutta ei onnannut. Lähettelin vähän eri etäisyyksillä. Sillä ei ole juurikaan vaikutusta, jos matto on ruudussa. Jos se ei ole ruudussa, L juoksee läpi. Tästä täytyy ehkä kysyä huomenna tokotreeneissä. Mattoa täytyy varmaan pienentää. Mietin myös, että pitäisiköhän törppöjen olla lähempänä toisiaan, niin L ehkä tajuaisi ne paremmin?

Paikkaistumista. Annoin käskyn Istutaan ja jätin Lilin istumaan. Kävelin noin 10-15 askeleen päähän ja naksautin hyvästä kontaktista ja asennosta ja kävelin takaisin Lilin viereen palkkaamaan. Näitä ehkä 10 toistoa, eripituisia jaksoja (5-20 s). Hyvin pysyi.

Kaukoja, istu-maahan. Tosi hyvin meni! Kävelin n. 10 askeleen päähän. Tein erilaisia sarjoja. Pääosin lyhyitä, 1-2 liikkeen sarjoja, viimeinen oli kokonainen maahan-istu-maahan-istu ja tosi hienosti L kyllä teki. Palkkasin tästä vikasta hienosta taas ruokakipolla, oli selvästi hyvä palkka. Maahanmeno saisi olla vähän nopsampi, mutta en ala siihen nyt puuttua.

Hyvä treeni ja maltoin pitää edes suht lyhyenä!

Leena