Rampe on kyllä paljon Demi-äippänsä näköinen ja oloinen! Kati & Demi kävivät eilen meitä moikkaamassa ja käytiin lenkillä Painiityssä. Kun D&R tapasivat meidän pihalla, Rampe oli maan matonen ja Demi ärähti sille kerran mutta ei enempää. Tosin lenkillä Demiä ällötti penska aika lailla :-) Myös Anna & Sparky olivat mukana, Rampella ja Sparkylla meni tosi jees, kiva "mummo" tuo Sparkykin! Tosi kiva oli nähdä Kati ja Demiä tosi pitkästä aikaa. Jutskattiin agistakin Katin kanssa, innostaisi mua kovasti tuo laji, mutta minnehän sitä pääsisi tekemään (ja millä ajalla)…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Uskomaton keli muuten, kohtuullinen sade pieksi ja lenkin aikana saatiin yksi salama ja ukkosen jyrähdyskin! Tähän aikaa vuodesta, aikamoista.

 

Sateesta huolimatta mentiin Rampen kanssa vielä vähän treenaamaan lenkin jälkeen pallokentälle. Ruutua, seuruuta (tosi jees!), liikkeestä seisomista, liikkeestä maata. Kapulan luovutusta vähän vinosta, pari tosi hyvää! Täytyy jatkaa näitä. Tein myös taas tarkkuusruudun, josta Rampe etsi kolme esinettä yhden kerrallaan, hiuslenkki ja avainrinkula. Hyvin etsi, yhdellä kertaa vähän haahutti ruudun ulkopuolella. Käy melkein joka kerta tarkistamassa ruudun reunat ensin, tiedä sitten onko tämä hyvä vai huono asia. Illalla aloitettiin merkin opettaminen ja penska oppi sen saman tien. Kävin taputtamassa merkin takana lattiaa ja R meni sinne heti katsomaan, että mitäs täällä. Naks ja palkka ja tän jälkeen R sitten tarjosikin oikeaan paikkaan menemistä.

 

Simpalla ja Lililläkin oli vähän poikkeuksellinen arki-ilta, kävivät Simon systerillä. Kaksostytöt Mila ja Henna riemuitsivat Lilin tapaamisesta. Tunne ei tainnut olla ihan molemminpuolinen.. Kunnes Lili tajusi, että lapsilta sai namppaa. Sitten löytyi yhteinen sävel…

 

Tänään treffattiin Helenaa Rampen kanssa. Rampe sai H:lta kehuja, kun oli niin hieno ja kiltti penska. Postissa oottelee Pipa Pärssisen tokovihkolähetys, täytyy hakea viimeistään perjantaina. Kiva juttu, sieltä varmaan saa taas uusia ideoita treenaamiseen.