Treenirintamalta ei mitään uutta. Pakkaset pitäneet ulkotreenit minimissään. Tällä viikolla ollut -15–20 ja tuulista, joten e-rit-täin viileetä. Pariin otteeseen pienet leikkisessiot lenkin yhteydessä, siinäpä se. Koirat eivät ole palelleet lenkeillä, päinvastoin: Rampen mielestä on oikein kiva spurttailla lumessa – ja rusakoiden perässä :( Eli tällä viikolla pääsi pitkästä aikaa rusakon perään, perhana. Lähikalliolla oltiin ja näin koko ajan saaliin ja koiran. Onneksi lumi tyssäsi Rampen vauhdin heti alkuunsa, joten palasi pian takaisin. Koitan nyt hommata jostain lainaan tai vuokralle sen kaukolaukaistavan sitruunapannan. Jos joltain löytyy tai on vinkkiä, keneltä saisi, niin olisin kiitollinen! Kevät kun tulee ja lumet lähtee ja rusakoita pörrää meidän maastoissa vielä enemmän, niin sitten on tilanne aika kehno, jos ei saa jotain rotia saalistamiseen.

 

Lili ei välitä jäneksistä. Eikä kyllä lumestakaan. Polkuja kulkee, jos vaan mahdollista. Niin ja Ällällä on joku omituinen rappukäytäväangtsivaihe. Meidän hissin edusta on nyt sen mielestä aivan ylitsepääsemättömän liukas eikä se uskalla oikein tulla siitä :( Toiseen suuntaan eli hissistä pois ei kuitenkaan yhtään jännitä. Voi pientä.

 

Eilen pakkasta oli vaivaiset -12, joten tarkeni juosta. Oikein kiva lenkki taas pitkästä aikaa. Ja tänään sitten saatiin hiihtokausi vihdoin avattua. Tunnin ja vartin lenkki Laajalahden jäällä, jossa ei todellakaan ollut juurikaan latuja. Ja paljon lunta eli kunnon kuntoilua. Ihana väsymys lenkin jälkeen! Koiratkin näyttivät illansuussa kotona rötvätessään siltä, että olisivat ehkä hivenen olleet väsyneitä.