Rampen kanssa tottikset Talissa. Hetki itseksemme, sitten Tiina ja Minna liittyivät seuraan.

 

Aloitin viemällä kaksi em-palkkaa kentän laidalle, koira odotti portilla ja tajusi taatusti, mitä kävin tekemässä. Olikin aluksi vähän turhan paljon intoa, pari äännähdystä, kun seuruutin esteitä kohden. Hetki perusasennossa odottelua, siitä palkka. Sitten seuruuta, aloitin pitkällä pätkällä, joka oli varsin hyvä. Täyskäännöksiä ja oikealle käännöksiä voisi hioa. Perusasentoja, jotka on parantuneet sitten viime viikon.

 

Liikkeestä istumista, joka taisi onnistua heti. Hinkkailtiin muutamat perään kuitenkin, tein jännitetreeniä Suskin ohjeiden mukaan ja R tykkäsi selvästi. Sitten noutoa ja hyppynoutoa. Ensin patukalla tasamaa, sitten patukalla kammometrinen. Kolautti poispäin selvästi, takaisin päin puhtaasti, hyvä! Sitten kapulan kanssa tasamaa ja harjaksellinen metrinen, olin tyytyväinen. Oli taas hieman vaikeuksia malttaa lupaa lähteä kapulalle, täytyy näitä muistaa hinkata erikseen jossakin välissä. Ja vinoja paluuhyppyjä pitää tehdä myös. Tiina teki Saimin kanssa ja tajusin, ettei me olla niitä tehty yhtään. No, pitää sitten vaan heittää hyvin…

 

Eteenmeno X 2. Molemmat varsin hyvät, täysillä ja suht suoraan. Ekalta palkalta takaisin päin tultaessa liikkeestä maa ja luoksetulo. Kun käännyin, koira oli noussut istumaan, höh. Laitoin uudestaan maahan, luoksetulo varsin hyvä. Tulee kovaa mutta ei törmää.

 

Lopuksi koira makuuseen. Seuruutin pitemmän pätkän lähes eteenmenopalkalta toiselle piilolle makuuseen. Hyvin malttoi seurata ja hyvin jäi maihin. Jätin namppapurkin taakse avuksi, koska näitä ei olla todella pitkään aikaan tehty. Tiina ampui Ramolle pari kutia, ei reaktioita, jonka jälkeen R sai maata vielä Saimin hyppytreenin ajan. Oikein hyvin makasikin, eikä ihme, herkkuapu on niin suuri teki sille. Perusasentoon nousu oli vähän epävarma, pitää näitä muistaa tehdä.

 

Olin oikein tyytyväinen treeneihin. Ärrä oli yhtä täynnä intoa alusta loppuun, teki kuitenkin tarkasti hommia ja meillä molemmilla oli tosi hauskaa :)

 

Tottisten jälkeen pitempi lenkki molempien kanssa. Olipas harvinaisen harmonista etenemistä kaksikolta. Kaikki kulmakunnan koirat olivat samaan aikaan liikkeellä ja meidän rekut olivat kuin mitäkin mallikansalaisia. No, joskus näinkin. Alkuviikosta Simo meinasi eräälläkin lenkillä repiä hiukset päästä/tehdä molemmista rukkaset, kun toinen teki itsenäisen päätöksen erään labukan moikkaamisesta ja toinen päätti kirmata rusakon perään…

 

Lilillä on vasemman takajalan lihaksessa ulkopinnalla herneen kokoinen patti. Ollaan huomattu tämä jo aiemmin (keväällä?), mutta nyt karvojen kadottua se tuntuu selvemmin. L ei arista sitä mitenkään eikä se tunnu kasvaneen. Täytyy kuitenkin seurailla ja kysyä ell:n mielipidettä seuraavan kerran kun vastaanotolle tulee tarvetta mennä (eli toivottavasti ei pitkään aikaan).