Tänään käytiin koko jengi myös ATD-hallilla tottistamassa. Lili ja Simo eka hommissa. Tekivät ihan lyhyitä ja helppoja seuraamisia ideana hiljaa oleminen. Liikkeestä istumisia, olivat oikein nopeita ja siistejä suurin osa. Jotakin muutakin tekivät, kirjuri höpötteli omiaan eikä seurannut kaikkea…

 

Tunnari. Vieraita oli aluksi paljon, liikaa. Ekalla L haisteli pitkään vieraita, mutta ei törmännyt omaan. Usko loppui ja toi väärän. Tokalla haistoi kyllä mielestäni omaakin mutta toi vieraan. Vaihdettiin sitten paikkaa ja treeniä siten, että vieraita oli selvästi vähemmän (ehkä 5?). Nyt onnistui hyvin.

 

Sitten Ramo. Hyppy+seiso sujui aika kivasti, vielä pitää sitä rauhassa seisomassa odottamista treenata. Ja mun pitää muista palkata koira taakse, miten se onkin välillä niin vaikeaa muistaa. Pari kertaa juoksutin R:n agi-A:n yli patukka suussa, ei ongelmia.

 

Seuraamisia, hyvältä tuntui, myös käännökset OK. Oikealle käännös on viime aikoina sujunut varsin jees. Täyskäännöksiä voisi ottaa pienen kuurin seuraavaksi. Seuraamisessa kontakti herpaantui pari kertaa, kun mentiin oikein läheltä toista koirakkoa, sain näistä huomautettua hyvin ja suht oikea-aikaisesti. Perusasennot tänään pääosin hyviä.

 

Liikkeestä maahan, parempia kuin viimeksi. Kyynärpää tuppasi pari ekaa toistoa jäämään vähän ilmaan, mutta sitten sain palkattua nopeista alas asti ja alkoi sujua paremmin. Luoksetulo. Jätin R:n istumaan, peppu taas heilui. Palasin palkkaamaan muutaman kerran. Sitten varsinainen luoksetulo siten, että puolivälissä matkaa käännyin ja kutsuin yllättäen. Melkein heti vapautus pallolle. Tunnari. Meni oikein hyvin. Namppoja oli taas kapuloiden edessä. Haisteli ja napsi ensin nampat, sitten rauhassa kapulat ja nosti varmasti oman. Hyvä Är!

 

Lopuksi paikkamakuu Scifin kanssa, R oli omituisen levoton. Molemmat vähän piippasivat, Rampe tuntui ottavan Scifin äänistä lisäpontta.