Eilen rauhallisella juoksulenkillä meikä ja koirat. Arvoin jonkun aikaa, että otanko Ramonkin mukaan vai en, mutta otin sitten kuitenkin. Täysin terveeltä se on nyt vaikuttanut koko viikon. Mentiin rauhallista vauhtia enkä antanut koirien riekkua keskenään. Itestä tuntui aivan karsealta juosta, osin sitten menin melkein kävelyvauhtia. No, taistelujuoksua on joskus harrastettava että pääsee taas vauhtiin.

Illalla Purinalla Lilin kanssa. Rampea en vielä ottanut hallille, aattelin, että pidetään ensi viikonloppuun saakka penska pois halleista niin ei ainakaan tartuteta niissä muita. Jos Rampessa jotakin basilleja vielä on, en tiedä. Purinalla oli porukkaa jonkun verran ja häiriötä siis runsaasti. Senkin takia varmaan oli lisäkiekkoja (=ääntä) Lilillä, kun oli haukkumista ym. aika paljon ympärillä.

Lilillä oli taas virtaa - mutta niin oli ääntäkin. Jos siltä saisi tuon piipin pois, niin mahtavaa olisi meno. Pari kertaa lirautin Bliwistä vettä sen naamaan ja se auttoi pahimpaan. En viittinyt kuitenkaan sen enempää alkaa ruikkimaan. Ei siitä ääntä kokonaan pois saa varmaan millään, joten turha pilata molemmilta treenifiilistä.

Ruudun laitoin valmiiksi ja tehtiin muuta ensin. Luoksetulon pyssäystä eka seisomaan ja sitten maahan. Seisominen on ihan OK nopea, maahanmeno hitaampi. Sitä ollaan liian vähän tehtykin. Paikkaistuminen. Eka ei olisi malttanut millään pysyä paikallaan kun menin pieneksi hetkeksi A-esteen taa piiloon. Kävin laittamassa uudelleen ja nyt sujui paremmin. Tässä L tepsuttaa kerran molempia jalkojaan naksun jälkeen. Jätin sitten naksun pois parilta vikalta.

Kapulan luovutusta vinosta. Ihan OK meni, välillä kieppasi peppunsa tosi hyvin suoraan, välillä piti auttaa. Yksi hyppynouto agiesteen yli, ei valittamista.

Ruutu. Ekalla juoksi tsekkaamaan ihan ohi pöydän, jossa kapula oli ollut. Virittelin vähän paremmin ja nyt sujui. Muutama näitä, oikein hyvin meni. Lilille on tullut salakavalasti tapa haukahtaa lähetyksen jälkeen. Tein nyt niin, että palkkasin sen perusasennossa ja siitä heti lähetys, jolloin ei ehtinyt haukahtaa.

Paikkamakuu. Kovin levotonta aluksi. Ekalla oli noussut istumaan kun käännyin. Kävin laittamassa uudelleen ja sitten pysyi, tosin ääntä oli. Jäin näkyville ja hetken päästä käännyin selin. Rauhoittui loppua kohden. Näitä pitää nyt hallilla tehdä joka kerta.

Muutoinkin tuntui, että yksin jääminen oli tänään vaikeaa. Kun kävin vähän siirtelemässä esteitä ja laittamassa ruudun alussa, L ei olisi millään malttanut odottaa hallin laidalla.

Ramon kanssa tehtiin läheisellä parkkiksella vähän jotain juttuja myös. Liikkeestä seisomista, kosketusalustaa/ruutua, kapulan otetta ja muutaman metrin tuonti (aivan loistava! en mählännyt ja toi tosi tiiviisti ja suoraan), paikkamakuu siten, että olin aika kaukana. Sujuivat, kiva pieni sessio.