Tänään taas (kiva!) Marin & Gerin kanssa Äijänsuolla. L&R yllättivät mut tulemalla ekalla kutsulla pois syömästä jotakin ällöttävää - joka sitten osaksi päätyi Geri-penskan massuun. Haisi joltain härskiintyneeltä juustolta tai vatsaavalta, yrjötys. Muutoin kiva lenkki, syksyisen kostea ja raikas ilma. Molemmat koirat, etenkin Rara, lenkin jälkeen ihan "suossa" eli turpeessa ja kurassa ja ties missä.

Lenkin jälkeen ajattelin "nopsasti" käydä ottamassa molemmille pienet tokot. Mutta en vaan osaa olla nopea ja lopettaa lyhyeen, äh.

Lilin kanssa ruutua pitkästä aikaa. Tein sen valmiiksi, kun L vielä autossa. Ekalla lähti (muka tietävinään mistä kyse) ruutua kohden mutta juoksen sen oikealta vähän ohi. Uudestaan ja sitten alkoi sujua. Tehtiin reilu 5 toistoa, kaikki alustalle. Täyskäännöksien hiomista: oli aluksi vaikeeta ja mulla meinas palaa käämi, kun Lili yritti laistaa. Pitää nyt pitää huoli, että peppu kääntyy kunnolla eikä L yritä edistää näissä. Tunnarikapulan etsimistä heinikoista, meni kivasti, ehkä 5 toistoa tätäkin. Luoksetulon loppuasentoa eli sen eilen havaitun vinouden poistamista ja pari kunnollista luoksetuloa + palloleikit loppuun.

Ramolle myös alustaa/ruutua. Oli vähän hidasta, epävarmaa? Mun täytynee vahvistaa pelkkää alustaa vielä hyvällä palkalla, nyt oli vähän osin vähän hitaita menot alustalle. Kapulaa eli otetta ja luovutusasentoja. Innokasta menoa, palkkana kinkkuleikettä (jota olin aiemmin ostanut vahingossa itelleni, ei ollu hyvää...). Luoksetulon pyssäyksiä seisomaan, aluksi vähän hakemista, lopuksi onnistuneita. Täytyy ottaa vähän isommat ja näkyvämmät nampat tähän, nyt ryynäriä, jota R ei selvästi juuri nampan lentäessä nähnyt.

Lopuksi ammuin molemmille, etsivät namppoja, kolme paukkua. Olin tarkoituksella aika lähellä, ehkä 15 askelta maks.