Raran kanssa tänään elämä on ihanaa -lenkki. Oli vaan niin kiva kävellä kesäisessä metsässä, oi että. Sopivan lämmin, aurinkoa, se ihana kielojen ja syreenien tuoksu. Kyllä välillä tulee vähästä hyvälle tuulelle. (Tällä hetkellä pienikin hetki, että saan ajatukset pois gradusta, tuntuu maailman pelastukselta....) Rartsulainen oli hienosti, ei tunnut juoksu vielä haittaavan ollenkaan. Vähän haetutin sillä hanskaa mustikavarpujen seasta ja pari kertaa treenattiin Oman kävyn etsimistä.

Illalla Luukissa tottista. Lili pääsi demonstroimaan noutoja ja hyppyjä. Muuten meni tosi hyvin, mutta hyppyesteellä ekalla kolautti. Otettiin toinen, joka meni hyvin. Pari eteenmenoa niin, että Tuomas vei purkin, Lili tajusi hyvin, että Tuomas meni viemään, vaikka puuhattiin vähäsen jotakin. Molemmat eteenmenot hienosti suoraan ja täysillä purkille, en ottanut maahanmenoa. Eteenmenon valmistava seuraaminen on aika karsee, edistää tosi pahasti välillä. Täytyypä tuohon pureutua. Jossakin vaiheessa... Kun jaksaa... Niin joo, treenien alkuksi ilmoittauduttiin Tuomakselle/tuomarille ja oltiin pari vähän pidempää perusasento-odottelua. Ammuttiin vielä lopuksi Lilille. L makuussa, nampat takana, Tuomas ampui kentän toisesta päästä. Lili oli hievahtamatta, tokan paukun jälkeen odotutin vähän aikaa ennen kuin vapautin nameille.

Juoksuinen Ramo pääsi hommiin vasta parkkiksella, koska kentällä oli muuta porukkaa. Perusasentoja, pepputreeniä, seuraamisia Nooran ja Iineksen lähellä. Suht kivasti meni. Vähän istumisia vähän niin kuin liikkeestä, tosi hyvin meni, ovat nopeita. Paikkamakuu, ihan jees, mutta jossakin vaiheessa nosti vähän pebaa/korjasi asentoa. On näin tehnyt ennenkin joskus, täytyypä seurata.

Eteenmeno sapuskapurkille. Noutokapulan luovutusta edestä broiskupullaa vastaan, kivasti piti ja oli tiiviisti. Pyysin vielä tuomaan kapulaa vähän matkaa mun rinnalla ja sitten mulle, palkaksi sai puolet iltasapuskasta - ja olisi halunnut kovasti kapulaa itselleen tämän jälkeen :-) Leikittiin lopuksi, narupallo oli taas niin ihana, että neiti tärisi innosta, kun sitä viskelin.