Ramon hammas tai siis ien on parantunut oikein hyvin. Käytiin eilen kontrollissa ja varsin hyvältä kuulemma näytti. Harmittaa kun unohdin Rampen hampaan lääkäriin, piti saada se mukaan, mutta sinnepä unohtui, höh.

 

Lekurireissun jälkeen käytiin taas Piian ja Nooran kanssa Sirkuskentällä tottistamassa. Mulla oli molemmat koirat mukana, vaikka Lilin kanssa teen nyt varmaan vastedes rajoitetummin juttuja, jotta en sössi Simon kuvioita. Lilille ruutua ja merkkiä. Merkki meni ihan jees, edelleen L saisi mennä vähän nopeammin merkille ja tuppaa stoppaamaan merkin taakse (kuten sille on aiemmin opetettu), mutta tajuaa jo kiertämistä paremmin.

 

Ruutu oli aika hukassa aluksi. Juoksi kyllä ruudun luo mutta haisteli maata (kummasteli taas nauhoja?) ja jäi tötsän taakse seisomaan. Helpotin ja saatiin parin kämmin jälkeen onnaamaan. Lähettelin sitten vuorotellen ruutuun ja merkkiä kiertämään ja lopussa sujui jo hyvin. Lopuksi otettiin vähän leikkiä vielä + paikkamakuu autoilla. Vähän oli levoton aluksi mutta pysyi kuitenkin. Lili oli tavallista rauhallisempi tänään ja vähän innoton.

 

Ramolle myös ruutua. Ihan ok taisi mennä mutta ihan keskikohtaan R ei mennyt. Ehkä voisin tehdä ens kerralla siten, että lelu on ruudussa valmiina, jotta ei tule yhtään tuota nauhojen kummastelua. Luoksetulon stoppia leikistä, aika jees, samoin liikkeestä seisomiset.

 

Leikitystä paljon ja myös ”patoamisyrityksiä” tai miksi sitä nyt nimittääkään, jotka ei oikein onnanneet. Mä olen niin huono tuossa, hohhoijaa. Pohdittiin sitä sitten Nooran ja Piian kanssa yhdessä. Leikkimisessä Ärrällä on tosi hyvä vauhti ja into päällä mutta en saanut sitä oikein siirrettyä tekemiseen. Täytyy nyt ns. aloittaa alusta tuo juttu eli opettaa asia Ramolle, eihän se sitä yhtäkkiä voi osata/tajuta tietenkään. Jännitettä voisi alkaa treenata, se on kyllä ollut mielessä aiemminkin, mutta en ole saanut aikaiseksi. Makuu Ramollekin lopuksi autoilla, oli hyvin.

 

Illalla tein tunnaria Ramolle ja siinä tuli moka pitkästä aikaa. Laitoin varmaan liikaa namppoja kapuloiden eteen, koska R etsi namppoja pitkään, etsi vähän lisää niitä, katseli mua ja ympärilleen hetken ja nappasi ekan kapulan, joka eteen tuli. Eli ei muistanut selvästi mistä kyse. Helpotin vähän ja toimi paremmin, kahteen onnistuneeseen jätettiin (siihen yhteenkin olisi voinut, I know…).

 

Tänään lepopäivä, käytiin kunnon lenkki ja mun vanhemmilla rapsutettavina kaikki kolme :-) Simo on kiireisenä uraohjuksena reissussa, meikäläisellä yksinhuoltoa tässä lähiviikkoina muutamaan otteeseen. Kotimatkalla käytiin koulun pihalla tekemässä paikkamakuu, suht hyvin olivat, R:ltä pari pientä piippiä, joista huomautus, muutoin hyvä.