Käytiin eilen illalla Perkkaalla tottistelemassa pienellä porukalla. Ekaksi otettiin tokopaikkamakuu, Lili keskellä. Aika oli varmaan 2 min 30 s. Lili pysyi hienosti, mutta yhdessä vaiheessa oli tosi levotonta menoa, kun takaa koirapuistosta lähti porukkaa. Lili katseli niitä selkänsä taakse, mutta ei noussut eikä näyttänytkään siltä, että olisi meinannut. Hyvin meni, palkaksi pikkasen kissanruokaa. Lili autoon.

Meidän vuorolla tehtiin ensi tuomarin tervehtiminen, meni tosi hyvin. L piti hienosti kontaktin, ei yrittänyt yhtään nuuskuttaa. Sitten tokoseuraamista remmissä, Kati käskytti, varmaan oikean kaavion pituinen. Hyvin meni. Parissa kohtaa tosin katsekontakti herpaantui parin askeleen ajaksi, mutta en huomauttanut (eihän kokeessakaan voi...). Käännökset suht ok, niissä voisi ottaa vielä vähän kertausta ennen koetta. Palkaksi leikkiä narupallolla.

Sitten pari hyppyä (Hannalla on ihana itse tehty, pk-korkuinen este; ei siis otettu nyt pk-korkeudella). Oikein hyvin menivät molemmat. Pieni haukahduksen tapainen hypyssä, mutta ei paha. Hienosti malttoi seistä, kun kävelin luo. Oikein hieno :-)

Liikkeestä maahan. Aika hyvä, vähän nopeempi saisi olla, mutta alkoi heti käskystä suorittaa ja oikeaa liikettä.

Lopuksi vauhtiluoksetulo eli vapautin kesken vauhdin ja heitin narupallon palkaksi. Lopuksi paljon riekkumista pallon kanssa. Yllättävän hyvin L toi pallon mulle, jokaisesta ekasta käskystä! Annoin sen tosin aina hetken riekkua pallon kanssa, ennen kuin pyysin tuomaan.

Tajusin vähän jälkijunassa, että muistin vahingossa olla normaalia iloisempi tottistellessa. Joskus tulee oltua liian totinen ja vakava. Täytyy muistaa pitää homma kivana ja näyttää, että itselläkin on kivaa!!

Leena