Molemmille sekä janatreeni että peltojälki. Lilille neljän kepin janatreeni eli 4 lähetystä janoille. Janan keskellä eli jäljellä lähetyslinjalla purkki, jossa palkka. Treenin tarkoitus saada suora 

lähtö janalle. Ensimmäisellä kerralla käytiin taas jäljen alussa ja palattiin lähetyspisteelle. Lili überkiekoilla ja poukkoili ja haukkui ennen lähtöä. Lähetys ihan ok ja L suoraan purkille ja jäi odottamaan palkkausta. Seuraavat meni sitten ihan jees. Vähän L yrittää edistää jäljelle lähdössä, eli ei etene ihan suoraan. Parannusta kuitenkin. Viuhkamalliset treenit olis varmaan Lilille hyviä. Kaikki kepit nousivat.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ramo etenee tosi hyvin purkille ja jää siihen odottamaan. Jäljestää jees, mutta ehkä voisi hieman saada vauhtia pois kun alkaa neitiä "yskittämään", koska on niin kiire. Kaikki kepit nousivat ja välimatkaa voisi alkaa kasvattamaan lähetyspisteeltä janalle.

 

Peltojälkiosio: Lili ihan ökykiekoissa taas (R mukana…). Haukkui ja hyppi kun valjaat otettiin esiin. Masentavaa... Noh ainakin intoa treenata. Alku katastrofi. Ei meinannut millään saada jälkeä ylös vaan pyöri aloituskohdassa. Laitoin sitten uudelleen jäljelle ja sitten lähti ok. Kepit löytyivät, mutta kulmissa mentiin pitkäksi. Paikkasi kuitenkin hyvin mutta silti tarkempi olis voinut olla. Piikki ei sujunut. L otti hajun toisesta jäljestä ja oli koko ajan menossa sinne. Jouduttiin seisomaan paikallaan muutama minuutti ennen kuin korjasi piikiltä oikeaan suuntaan. Niitä pitäisi nyt treenata. Nyt oli sellainen tilanne, että L olisi saattanut vaihtaa jälkeä, mitä se ei ole tehnyt oikeestaan ikinä! Pelto on selkeästi L:lle vaikea alusta jostakin syystä ja pitää varmaan mennä pellolle useasti ens keväänä. Loppu meni kuitenkin hyvin ja paljon tarkempaa menoa. Jälki ehkä 100–150 m.

 

Ramolle nyt kissannappuloita pätkissä jäljellä ja tosi hyvin meni. Selkeämpää ja rauhallista namien kanssa! Eli pellolla R:lle kyllä nameja koko jäljelle. Kulmassa namit ja meni sen tosi tarkasti. Kaikki kepit nousivat, joten niissäkään ei moitittavaa. Ainakin yksi keppi oli kyllä varsin nopea nosto ja R oli jatkamassa keppi suussa jälkeä, eli keppejä täytyy vielä vahvistaa ja niistä palkata paremmin. Keppiä S nostatti aina 3–5 kertaa, kun se löytyi ja se kyllä tuntuu toimivan (joka kerrasta siis hyvä palkka).