Molemmille vähän tottista tänään. Simppa hyppyytti Liliä mun vanhempien takapihalla hyppyesteellä. Ekaksi L ei oikein tajunnut juttua, mutta alkoi sitten sujua. Eipä olla tätä pitkään aikaan tehtykään. S lupasi käydä nyt usein tuota tekemässä, niin eiköhän saada se kuntoon jälkikokeeseen mennessä. Torstaina, jos vappuvointi suo, aateltiin mennä Luukkiin ottamaan esteet ja ampumiset.

Rampe pääsi hommiin penskojen treenien päätteeksi. Miia ja Typy häiriköivät, Ramo oli tosi hienosti häiriöstä huolimatta. Typyn vinkuva lelu oli aluksi vähän kiinnostava, mutta hienosti neiti oli siitäkin välittämättä melko nopsasti. Otettiin vähän pidempiä perusasentoja eli vaadin kontaktia siinä. Aika jees, vaikka oli hyvä häiriö. Muutama paikkamakuu, toinen Typyn häiriköidessä ja toinen kimpassa Typyn kanssa. Molemmat oikein hienosti, R on kyllä levollisen oloinen makuussa. Tokassa Typy nousi, R pysyi hienosti. Tosin usein ihan vähän korjaa asentoa, ei heitä lonkalle eikä nosta itseään mutta kuitenkin ihan vähän korjaa. En oo tähän puuttunut, mietin, että pitäiskö... Perusasentoja hinkkailtiin myös, samoin lyhyitä seuraamisia namiavulla ja vähän ilmankin. Peppu toimii kyllä koko ajan paremmin mielestäni. Istu-->maa:ta, tämä alkaa sujua jo aika kivasti ilman namikäsiapua. Luoksetulo loppuun, annoin odottaa vähän pidempään käännyttyäni, ennen kuin kutsuin. Hieno ja nopea :-)

Tehtiin myös palloleikkiä kahdella tennarilla. Tässäpä pienoinen havainto: R tykkää leikistä paljon enemmän, jos sen ei tarvii tuoda palloa mulle asti käteen. Hmmm. Ottaakohan se musta painetta sen verran, että pallon käteen tuominen on vähän kökköstä... Huomenna leikkikoulua tokotreeneissä, katotaan, josko sieltä tulisi vinkkejä. Myös patukka oli aika jees tänään, tosin siinäkin tuominen vähän niin ja näin. Saan kyllä Ramon tuomaan lelun, kun käännyn pois päin ja otan muutaman askeleen "lähteäkseni" mutta jos jään ja odotan ja kannustan tuomaan, niin eka pitää vähän miettiä ja mählätä ja sitten vasta voi tuoda lelun. Hmm ja hmm.

Mulla oli taas mutsin auto lainassa, R oli tuhonnut yhden kynän siellä odotellessaan. En siis ehtinyt ottaa häkkiä tällä kertaa mukaan, täytyypä taas ens kerralla ehtiä...