Piiitkä päivä taas meikäläisellä, töitä ja 3 h luentoa perään. Sitten juoksujalkaa kotiin ja aivoja tuulettamaan Rampen kera. Tarkoitus oli juosta peruslenkki Painiityssä mutta pihkura oli niin hämärää jo, että oli pakko typistää lenkkiä reilusti. Meinasin pari kertaa lentää pärställeni, kun kompuroin piemenvässä metässä. Nyt se otsalamppu esiin... Mulla oli narupallot mukana ja lenkin aikana otettiin myös lyhyitä leikkisessioita + perusasentoja ja maahanmenoja. Sain yhden loistavan "eteenmenomaahanmenonkin" vahingossa Rampelle, oli ripeä. Noita pitää treenata vähän yllättäen, koska Rampea ei saa lähtemään huijausheitolla juuri koskaan tarpeeksi kauas.

Simo ja Lili kävivät Uusmäessä vähän treenailemassa. Jonniinlainen jälki tuttuihin maastoihin, joissa liikkunut runsaasti ulkoilijoita. Jana meni erinomaisesti ja jälki nousi heti. Eka keppi taisi kuitenkin jäädä nostamatta jostakin kumman syystä tai sitten ohjaaja sekoili. Muuten jäljestys oikein mallikasta, vaikka useampi ulkoilijan ja koiran harhajälki tuli S:n talloessa jälkeä.

Simo pohti, että L on suht hyvin tajunnut, että sitä jälkeä, mistä aloitetaan, kuuluu seurata, eli S:n mielestä harhat eivät ole ongelma. Yksi isompi polkuristeys tuotti sen verran vaikeuksia, että aluksi menivät hieman jäljeltä sivuun.Ysikymppinen kulma meni hienosti, myös isohkon ojan ylitys täysin jälkeä pitkin. Simppa oli tosi tyytyväinen Lilin touhuun, koska maastossa oli varmasti paljon hajuja.

Simo meinasi tehdä taas huomenna jälkeä; Lilin jälestys tuntuu vaan paranevan, kun saan usean treenin peräjälkeen. Eli rauhallisuutta ja varmuutta tulee lisää ja sammakon uiminen kanervikossa jää vähemmälle. Tämä sitten taas parantaa keppivarmuutta.

Tekivät myös esinemotivointia Lilin lempparilla eli damilla. Aikoinaan Simo on esine-etsinnän opettanut Lilille damilla ja Lili on siihen edelleen aivan hulluna. Liikaa ollaan varmasti viime aikoina tehty tylsiä (ja liian vaikeita) treenejä esineillä, joten hyvä saada tätä motskutreeniä väliin.

Ai niin, Rampelle syntyi jo viime kuun puolella puolisisaruksia Jenkkilään, täällä kuvia. Olispa kyllä kiva joskus tavata suomalaiset puolisisarukset, kun noita täysinäisiä ei Rampe-rukalla ole.