Tänään käytiin gradun teon lomassa koissujen kanssa Soilen & Titon kanssa ottamassa vähän tottista. Lähinnä siitä syystä, että iski el panico kun tajusin, että se hiton tokokoe on parin viikon päästä. Ekana Lili hommiin. Otettiin käskytyksellä luoksetulo, kaukot, nouto, liikkeestä maa ja paikkamakuu.

Ekana luoksetulo - joka meni pysäytyksen osalta plörinäksi. En antanut Lilille mitään apuja tai muistutusta hommasta ja se juoksi iloisesti mun luo. Syy kuitenkin varmaan se, että annoin käsimerkin enkä siis suullista käskyä. Kyllä se suullinen taitaa olla parempi kuitenkin. Kun otin pelkällä suullisella, L pysähtyi, tosin vähän nopsempi olisi saanut pysähdys olla. Tehtiin vielä toinen perään, se parempi. Soilelta vinkki, että käsky kannattaa sanoa vähän ennen pysäytyskohtaa, näyttää paremmalta ja tuskin tuomari puuttuu. Täytyy myös treenata pari kertaa koko liike eli pysäytyksen jälkeen luoksetulo ja perusasento. Nyt L tuli loppuluoksetulon vähän pomppien eli odottaen pysäytystä eikä siirtynyt ekalla käskyllä perusasentoon. No, näitä ehditään vielä hinkata.

Nouto. Meni hyvin, tosin luovutusasento hivenen vino. Muuten passeli.

Liikkeestä maa. Hyvä, kymmenen pistettä :-)

Kaukot. Soile heilui takana, L ei ottanut häikkää. Aika hyvä oli, maahanmenot saisi olla nopsempi.

Paikkamakuu Titon kanssa, mentiin Soilen kanssa piiloon. Tito hyvää ja rauhallista makuuseuraa. Aika oli varmaan ainakin 3 min. Soile kurkki muutaman kerran koiria, hyvin oli Lili ollut. Tässä taitaa olla edistystä tapahtunut.

Kaiken kaikkiaan siis aika jees. Tuota luoksetulon pysäytystä täytyypi hioa.

Sitten Ramon kanssa pieni sessio. Neidillä oli virtaa aika lailla. Ekana otettiin pari patukkanoutoa, meni hienosti. Täysillä patukalla, tosin vauhtia niin paljon, että meni vähän "yli", vauhdilla myös palautus ja riekkuleikit päälle. Mokkapatukka on ihan ykkönen. Sitten vähän seuruuta, Soile katsoi asentoa. Aluksi meinasi taas vähän avautua mutta tein vähän pepputreeniä välissä muistutukseksi, jonka jälkeen asento parani. Täytyy nyt muistaa aina aloittaa pepun herättelyllä. Muutama maahanmeno, aikas nopsia. Luoksetulo läpijuoksulla, pallo Ramon juoksusuuntaan.

Treenien jälkeen lenkki Soilen ja Titon kanssa ihanassa lähimetsässä. Vähän Lilille huutamiseksi meni välillä, kun en jaksanut kuunnella räkytystä. Ja onnistuin hävittämään toisen remmin. Höh, vieläpä sen paremman. Kotimatkalla sitten Murren kautta, mukaan tarttui uuden hihnan lisäksi muutama lelu, puruluita ja uusi 650 g:n kapula pari viikkoa sitten hajonneen tilalle.