Helteinen viikonloppu vietettiin mökillä. Koirat makasivat varjossa ja uivat paljon. Molemmat tykkäävät ko. touhusta koko ajan enemmän; Lili sekoaa aina täysin, kun tajuaa, että uintikeikka on edessä (minkä se siis tunnistaa siitä, että S tai minä suunnataan rantaan keppejä kourassa). Ja hepuloi myös uimisen jälkeen: vetää hullua rallia ympäri pihaa ja Rampe tietysti perässä.

 

La-su Simon sisko ja serkut siippoineen tulivat mökille myös ja porukkaa ja vilinää riitti. Lili oli kovin vahtivaisella tuulella, mitä se on ollut viime ajat muutenkin. Rasittavaa… Lauantai-illan singstarit venyivät niin pitkiksi, että Rampe siirtyi kyllästyneen oloisena jossain vaiheessa saunan pukuhuoneeseen nukkumaan :)

 

Tänään Simo otti koirat yliopistolle mukaansa ja S:n työkaveri rokotti molemmat (4-rokote ja rabies). Loistohomma, että onnistui noin ja saatiin asia pois päiväjärjestyksestä ennen lomia. Rekkuset eivät välittäneet rokottamisesta ja käyttäytyivät (yllättävän) siivosti vieraassa paikassa muutenkin.

 

Illalla Rampen kanssa hakuilemassa, kauden vikat treenit. Oittaan kirkolla, maasto oli hakkuiden vuoksi aika erinäköinen kuin ennen kl:n vasemmalta puolelta. Hellettä taasen, tuuli sentään pyöri jonkin verran alueella. Tallattiin pari kaistaletta, joiden molemmissa kulmissa piilot.

 

Ramolle hauskuussettiä jälleen. Kuumuuden vuoksi vain kolme ukkoa. Sari haukutti ennen radalle tuloa pari sarjaa. Ekalla haukkoi parin haukun verran ilmaa, sitten irtosi hyvin.

 

Rampe taas näki, kun Marjo ja Sari lähtivät piiloihin. Ekaksi Sari vasemmalta, hyvin sujui, sitten Marjo oikealta, samoin nätti pisto. Vika tehtiin vielä superkivasti siten, että Sari näyttäytyi ja huhuili pienesti. Ilmaisut 20–40, vikalla pientä pätkintää, varmaankin kuumuudesta johtuen. Hyvä kauden lopetustreeni. Nyt on tod.näk. lähemmäs pari kuukautta taukoa (leirillä tosin elokuussa treeniä) ja sen jälkeen sitten meikäläisellä toivottavasti vielä kuukauden (?) verran tehokasta peliaikaa. Loman aikana olisi tarkoitus saada ainakin ilmaisua tahkottua, samoin Lilille hajunhakuja ja ilmaisuja.