Tänään käytiin koko kööri remmilenkillä, käväistiin Sellossa (kauppakeskus). Ramona oli kuin kotonaan, kulki taas nassu nonstoppin maassa ja yritti löytää herkkuja. Lili oli jännittyneempi. Kun S meni käymään Clasulla, L vahtasi silmä tarkkana Simon perään ja vahti ohi mennyttä rullakkoa parilla haukulla. L oli selvästi jännittynyt, kun odoteltiin, Ramona puolestaan vaan tylsistyi, muuten oli täysin rento.

Naksuttelin molempien kanssa illalla. Lilille askelsiirtymisiä: taaksepäin yhtä askelta ja myös useampia. Meni yllättävän hyvin, etenkin pari, kolme askelta. Sitten yhtä askelta oikealle, ihan jees, tässä L tosin herkästi joko vetää pepun vähän yli mun taakse tai jättää vajaaksi. No, ei oo kovasti treenattu, joten ei tartte ihmetellä sen enempää. Myös istumista, kiinnitin huomiota äänenpainooni ja meni kivasti. Ramonan kanssa perusasentoa ja pientä askelta siitä eteenpäin, tosi hyvin meni. Mun täytyy vaan tässä olla tarkka: R herkästi ottaa etäisyyttä/kiertää peppuaan vähän ulospäin, joten täytyy palkata sitä ulkokautta. Kosketusalustaa myös, meni aika hyvin, alusta noin metrin etäisyydellä musta.

Sello-keikan jälkeen olin niin poikki, etten jaksanut lähteä agikurssille. Tuli välittömästi huono omatunto mutta kun ei pysty, ei pysty. Lili ei ois kuitenkaan voinut tulla mukaan, joten sinänsä ei paha tappio. Ens viikolla meinaan kyllä ottaa L:n mukaan, sitten on mennyt ainakin 3 vk juoksujen alkamisesta.

Yritin ilmoittaa Lilin tänään Kirkkonummelle tokokokeeseen 30.3. mutta ei mahtunut. Tää on niin tätä täällä päin Suomea. No, sain meille paikan 22.4. Oulunkylässä järkättävään kokeeseen. Eniten duunia varmaan aiheuttavat paikkamakuu (en oo paljoo treenannut piilossa olemista) ja luoksetulon pysäytys. Mutta on tässä aikaa. Ryhdyin tuossa miettimään, että jos ei avossa kisaisi kuin kerran. Täytyy nyt vielä vähän pohtia, mutta tod.näk. ei jaksa. Mitä sillä koularilla tässä tekee, kun on kuitenkin (ainakin tässä vaiheessa) vakaa aikomus evl:ään asti treenata. Laiska mikä laiska. Ja kun niitä voin ja evl:n liikkeitä on paljon kivempi treenatakin ;-)

Leena