Loppuviikko menikin sitten meikäläiseltä ensin puolikuntoisena ja sitten kunnolla sängyn pohjalla. Tuukka onneksi jelppi torstaina ja kävi koirien kanssa juoksemassa. Pe kykenin lenkittämään ne ihan OK. Simo palasi reissuiltaan perjantaina ja sai sitten heti koirakaksikon täyshuoltoonsa.

Tänään oli hakutreenit Kattilajärvellä (II), Simo ohjasi molemmat. Lunta oli edelleen sen verran, että keskittyivät ilmaisuihin. Lilille kaksi ukkoa radalla, molemmat valmiina, ei ongelmia. Ilmaisut menivät samoin hyvin, ei tullut tenkkapoita kuten viimeksi. Puolessa palkka pelkästä rullan tuonnista, puolessa näyttö mukana. Täytyy nyt saada ilmaisujen osalta toistoja tiheään, eiköhän se pian mene kunnolla neitokaiselle jakeluun. Pääsiäisenä ehtii ottaa useamman treenin peräkkäisinä päivinä, hyvähyvä.
 
Ramolle radalla neljä ukkoa. Ilmaisut 30:n molemmin puolin, toinen suora palkka. Hyvin kuulemma sujui, Lenalla (eka ukko) R oli ollut suorastaan iholla haukkumassa. Röyhkeys kuitenkin pelkästään positiivista tässä vaiheessa. Vierailla ukoilla en millään usko sen sikailevan, joten en puutu tuohon nyt. Ilmaisut varmat ja hyvä meininki.
 
Tänään Rampe sitten aloitti myös juoksun vihdoinkin. Oli aivan naatti treenien jälkeen ja vilkaisu peräsimeen vahvisti asian. Lilillä ei vielä vuotoa mutta eiköhän sekin aloita piakkoin. Lili on myös juonut koko viikonlopun omituisen paljon. Täytyy seurata tilannetta.