Tänään lenkki ja paukut päivällä Uusmäessä. Nykyään meidän yhteislenkit menee niin, että aluksi molemmat on vuorotellen valjaissa ja remmissä. Toinen saa siis rauhassa purkaa pahimmat menohöyryt ittekseen. Sitten molemmat vapaaksi ja meiltä tiukkaa meininkiä Lilin haukkumisen suhteen. Eli Lilillähän menee helposti päättömäksi jahtaamiseksi ja lakkaamattomaksi haukkumiseksi, jos se saa vapaasti riekkua Ramon kanssa. Alku jos otetaan tiukasti, niin aika äkkiä toi vaihe menee ohi, ja sitten loppulenkki meneekin kivasti. Ja niin tänäänkin.

Illalla lähdettiin Purinalle tokoilemaan – vaan huomataksemme, että siellä oli agikisat. Olis voinut tietysti tarkistaa netistä… Hmm. No, ajettiin sitten Uusmäkeen, pakko oli vähän treenaamaan päästä, kun oli liikkeelle ittensä saanut.

Lili ekaksi. Otin avon liikkeitä, joita nyt tässä on tarkoitus hinkkailla seuraavat pari viikkoa ennen koetta. Simolle kielto treenata ylempien luokkien liikkeitä :-)

Kaukoja – jotka olivatkin sitten omituisesti vähän hukassa. Heti kun menin kauemmas, L nousi makuusta istumaan vähän niin kuin seisomisen kautta eli otti askeleen mua kohti ja nosti pyllyä. Kummallista. Kun olin lähempänä, meni hyvin, mutta etäisyys toi ongelmia. Hinkkailtiin tätä sitten. Tuskin kuitenkaan iso ongelma, ei oo nimittäin ainakaan mulla tällaista esiintynyt.

Seuruukaavio, aika kivasti meni. Aivastutti vaan Liliä useaan otteeseen. Perusasentojen kanssa täytyy olla tarkka. Täyskäännös + seis oli ihan ok, mutta himpun verran jäi mielestäni vinoon.

Liikkeestä maa oli kaiketi hyvä, ei liikkunut mun palatessa taakse. Liikkeestä seiso kai myös aika hyvin, pysyi tässäkin hienosti hievahtamatta, kun kävelin ohi. Mutta näitä voisi tässä ennen koetta ottaa, kisamaisesti etenkin eli siten, että ei kuikuile taakse eikä palkkaa eikä kehu ennen kuin koko liikkeen jälkeen.

Hyppy + istu. Este oli huono, liian leveä matala aita tavallaan, L ponnisti esteestä. Mutta sinänsä liike hallussa. L vaan helposti jää vähän vinoon muhun nähden esteen toiselle puolelle, jolloin hyppää vinossa takaisin ja helposti jää vinoon eteen. Näitä täytyy siis hinkkailla.

Nouto. Hyvä oli, tämä on kyllä suht varma liike. Ne kuuluisat viimeiset sanat…

Luoksetulon pysäytys seisomaan kisamaisesti eli kutakuinkin oikealla etäisyydellä. En antanut suullista käskyä lainkaan, ainoastaan käsimerkki. Hienosti pysähtyi. Piirun nopeampi se voisi vielä olla, mutta aika hyvä. Luoksetulovauhti on musta hyvä, ei liian nopea mutta aika hyvä kuitenkin.

Paikkamakuu. Menin auton taakse, olin n. 3 min. L taisi olla tosi hyvin. Koitin salaa kurkata pari kertaa, molemmilla oli hienosti ja rauhallisen oloisesti. Hyvä Lili!

Pari luoksetuloa loppuun, toinen eteen ja toinen läpijuoksuna. Ja vielä pari eteenmenoa, hyvin menivät.

ELI: paikkamakuita edelleen paljon. Muutama kimppamakuu pitäisi saada järkättyä. Edestä perusasentoon siirtymisiä täytyy myös hinkkailla. Liikkeestä jääviin varmuutta, nää voisi aina tehdä nyt samassa järkässä ennen koetta. Kaukoja täytyy hinkkailla, myös liikkeenohjaajan kanssa. Ja muutenkin voisi yrittää saada jonkun käskyttämään vielä ennen koetta.

Ramon kanssa pepputreeniä, meni kivasti. Seisomista, ei ongelmia tässäkään. Mun täytyy vaan olla itse naksun kanssa vielä nopeampi… Paikkamakuu, hienosti pysyi, kontakti hyvä ja kroppa hievahtamatta. Näissä täytyisi nyt systemaattisesti alkaa pidentää aikaa tai etäisyyttä.

Luoksetulon pysäytystä seisomaan. Tolpan kiertämisen kautta. Ja Miss Ennakoija tästä taitaa tulla. Oikeesti ihan käsittämätöntä, miten se alkoi ennakoida parin toiston jälkeen. Hassu tyttö. Kosketusalustaa pitkästä aikaa. Koitin aluksi vähän liian vaikeita, kun helpotin, alkoi sujua hienosti. Neitiä ei vaan meinaa saada alustalta pois, kun siihen on kerran mennyt. Siitä tulee namia, niin miksi siitä poistuisi…

Eteenmeno ja vauhtiluoksetulo. Ja sitä vauhtia oli aikas hienosti :-) Ja leikittiin tietysti.