Päätettiin ottaa mökillä vielä ennen kotiin lähtöä nopea viestitreeni teemalla B-pisteen siirtyminen. Etäisyyttä oli vain ehkä maks. 100 m. Juoksutettiin ilman odotteluja Liliä pari kertaa edestakaisin. Simo siirtyi joka kertaa vähän kauemmas ja Lili löysi Simon ihan OK, vaikkakin vähän eksynyttä pomppimista osaksi.

Kun Lili kolmannen kerran tuli mun pisteelle, huomasin, että sillä oli silmän alla kunnon haava. Näytti siltä, että se oli juossut jotakin pientä keppiä päin tai jotakin ja haava oli ihan kunnon juttu. Treeni loppui siihen ja Simo palasi kans arvioimaan haavaa. Liliä haava ei tuntunut lainkaan haittaavan, sitä sai tutkia rauhassa. Ei myöskään kuultu mitään inahdusta tms. metsästä.

Päätettiin kuitenkin, että ajetaan eläinsairaalan kautta kotiin. Siellä ei ollut päivystystä eikä mitään mutta tosi kiltti vastaanoton nainen sai meille jonkin väliajan ja jäin odottelemaan Lilin kanssa. Odotettiin varmaan 1,5 h ja sitten päästiin sisään. Tikkikeikkahan siitä tuli. Lili rauhoitettiin, haava puhdistettiin ja siihen laitettiin 5 tikkiä. Nyt on sitten 10-12 pv tikit naamassa ja antibioottikuuri - ja tietty törppö kaulassa :-(  Erittäin hankalaa pennun kanssa... No,  kaipa tästä jotenkin selvitään. Ei niitä voi  päästä keskenään nyt lainkaan leikkimään. Ramona koittaa heti päästä Lilin huuliin roikkumaan ym., joten nyt on sitten oltava tosi tarkkana.

Tämmöistä tämä on näiden kanssa.

Leena