Ramolla oli eilen iltalenkillä vatsa vähän löysällä. Mielessä kävi, että toivottavasti ei tuu mitään sen isompaa, kun neitokaisella normaalisti on varsin timmit jätökset. No, neljältä aamuyöstä tuli makkarin lattialle osoitus siitä, että vähän enemmän on nyt massu sekaisin. Onneksi ei osunut matolle. No, Simppa neidin kanssa ulos ja minä lattiaa moppaamaan. Ulkona tuli sitten melko lailla kuravettä kuulemma. Annettiin Ramolle vähän hiiltä, joka ei ensin meinannut kelvata ollenkaan mutta sitten R tuli maistaneeksi sitä vähän tarkemmin ja sitten mussutti palaset ihan mielellään.

Takaisin nukkumaan - ja vähän kuuden jälkeen uusi herätys, nyt tavaraa ulos toisesta päästä. Kumma juttu. Simo lähtikin siitä sitten koirien kanssa aamulenkille. Jäin itse aamupäiväksi kotiin, kun halusin nähdä, miten Ramonan vointi kehittyisi. Kävin sen kanssa pariin otteeseen ulkona, mutta tavaraa tuli enää vain ihan vähän eikä R juossut ulos mitenkään jalat ristissä, joten uskalsin sitten lähteä töihin.

Koitin miettiä, että mistä moinen voisi johtua. Lilillä ei mitään oireita ole ollut eli luulisin, että kyseessä on joku Ramonan syömä huono juttu eikä vatsatauti. Lilin kanssa muuten ovat syöneet samoja juttuja, paitsi la illalla R sai possunkorvan ja eilen hakutreeneissä sian kieltä. Onkohan tuo kieli voinut olla jotenkin huonoa? Tai sitten Ramo on vaan vetäissyt jotakin pilaantunutta jossakin vaiheessa ulkoillessaan, se kun koittaa edelleen imuroida kaiken mahdollisen ulkona ollessaan. Tai no, sisällä myös.

Iltapäivä oli mennyt hyvin, kotiin ei ollut tullut vahinkoja. Simppa lenkitti Ramoa illalla, itse kävin töiden jälkeen Lilin kanssa juoksemassa. Kiva lenkki, itse jaksoin yllättävän hyvin ja Lili juoksi mielellään. Iltapalalla Ramo sai vähän riisiä ja tilkan piimää.